o paraya orjinal bir kasa almışsın ama en güzeli kendi emeğinle oluşturduğun kasanın verdiği hazzı vermez orjinal kasa.
Anteplinin Modifiye Çilesi =)
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
kasa güzel.. bende modeme fan taktım, onu bi gün çekim yollayim..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
677 mesaj
vay maşşallah 136 liraya dandik kasalar böyle oluyormuş.. :):)güzel yapmışsın .
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj
01apachikasa güzel.. bende modeme fan taktım, onu bi gün çekim yollayim..valla merak ettim nasıl taktın en kısa zamanda bekliyoz resimlerii
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
ozan1213wuwuwu yazın qelip basıcam azıcık trojen saldırısı yapak sana [insallah]Tamam beklerim. Ama trojanı ben yazacam... Yani hazır trojen kullanmam ben o lamerlerin işi.
Bir keylogger bir trojan yazarız. Hiçbir antivirüs te tanımaz. Ondan sonrası kolay zaten.Diger arkadaşlarda begenmişler kasamı.
Hepsine yürekten teşekkürler. Varsa eleştirilerinizi de yazın yani.
Yıllanmış Üye
274 mesaj
H@ckerCesurTamam beklerim. Ama trojanı ben yazacam... Yani hazır trojen kullanmam ben o lamerlerin işi.ama ılk once marasa gıdıcem orada azıcık sanalı sallıcam , sonra senın qıbı ıcten bır arkadasın yanına gelıp trojen sallıcam anlıcaqın yazın sanalı sallıcam
Bir keylogger bir trojan yazarız. Hiçbir antivirüs te tanımaz. Ondan sonrası kolay zaten.Diger arkadaşlarda begenmişler kasamı.
Hepsine yürekten teşekkürler. Varsa eleştirilerinizi de yazın yani.
Yıllanmış Üye
274 mesaj
01apachikasa güzel.. bende modeme fan taktım, onu bi gün çekim yollayim..ilk defa duydumda modeme takınca ne ıse yarıcak onu anlamadım
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
Fanlı modem olsa heralde aşagıdaki resimdeki gibi olurdu
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj
Gerçekten Başarılı :) Tebrik Ederim Hatasız Kullanırsın inş...
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj
H@ckerCesurFanlı modem olsa heralde aşagıdaki resimdeki gibi olurduResim bende gözükmüyor...
Yıllanmış Üye
702 mesaj
H@ckerCesurHepsine yürekten teşekkürler. Varsa eleştirilerinizi de yazın yani.hocam ışıkları abartmışsın kasanın içi döngel keranesi gibi:)
kıs biraz çok abartılı yanıyor
- 1
- 2