Merhabalar arkadaşlar. Öyle bir işe girmişim ki halime ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. Ama bir kere başladık yarım bırakmak olmaz. Öncelikle kasamı tanıtayım. Codegen dandik kasalardan.
ve kasamın son hali
Merhabalar arkadaşlar. Öyle bir işe girmişim ki halime ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. Ama bir kere başladık yarım bırakmak olmaz. Öncelikle kasamı tanıtayım. Codegen dandik kasalardan.
ve kasamın son hali
tebrikler güzel olmuş.çok uğraşmışın çok masraf etmişin..gidip o paraya güzel modifiyeli bi kasa al diycem ama insanın kendi yaptığının tadı başka oluyo tabi :)
neyse hayırlı olsun
bravo kendi emeğinle kendiş tasarımını üretmişsin bu konuda seni tebrik ediyorum ama harcadığın zamanda acıyorum gidip kendine orjinal bir kasa alsaydın ya ama emeğin için bravo
Uğraşın yeter =) Güzel olmuş, ancak çok mavi =) Daha başka renkler kullansan daha mı güzel olurdu acaba? Düşünmek gerek tabi, zevkler renkler =)
Ben de kasama düşünmekteyim, Asus'un Vento modelinden bir kasa kullanıyorum.
Bakalım eğer ben de yaparsam bir şeyler , buradan paylaşırım =)
evet "waybe" yakında güncelleyecem sitemi. Kdv indirimi de oldu ürünleri filan ekleyecem. Rengi de kırmızıdan maviye çevirecem. Daha güzel bir tasarım yapacam.
2007 den beri tasarımı hiç deyiştirmedin mi?:S
Karataş mah. 400 nolu cadde. Uğur Center İş Merkezi No: 96 Şahinbey / Gaziantep
sızın sırket burada qalıba yazın takılırık senle ınsallah oraya gelırsem cıkarsak yaza ya orası kavaklıga yakın mı cevap beklıyomm ?
ewet bende baktı o programa :D:D bi ara yeter bu kadar yaglama didim katatıyım dedim yaglamaya devam ediyor :D:D
ozan1213Karataş mah. 400 nolu cadde. Uğur Center İş Merkezi No: 96 Şahinbey / Gazianteppek yakın degil. Ama üniversite karataş otobüsüne binersen önünde inersin. Karataş dedigim yer antep üniversitesinin üst kısmı. O programı da öylesine yapmıştım işe yarar diye
sızın sırket burada qalıba yazın takılırık senle ınsallah oraya gelırsem cıkarsak yaza ya orası kavaklıga yakın mı cevap beklıyomm ?
haklısın AdRaMiTi benimkisi bir hevesti aslında. Hevesim geçti ışıkları kapatıyorum artık. Nasıl desem. Maksat o modifiyenin tadına bakmaktı.
Heveslenen arkadaşlara ise önerim şudur: Boşuna kasanızın şeklini bozmayın çünkü en fazla 1 ay sürer hevesiniz.
Çünkü bilgisayarın dış görünüşünden çok içindeki özellikleri önemlidir. Pişman degilim yanlış anlaşılmasın ama mantıklı düşününce gereksiz birşey oldugunu kabul ediyorum modifiyenin
Modifiye hoş olmuş.
Bu yıkama-yağlama ne yapıyor? Sistem bakımı falan mı acep?
Bir de şimdi gördüm aklıma geldi. Nvidia Geforce FX 5200 ekran kartıma fan arıyorum. Sanırım en küçük olanlardan olucak.(3-4 cm çaplı sanırım) Ankara'da birkaç bilgisayarcıya sordum, yok dediler. Acaba artık satılmıyor mu onlar?
ahmeyt05Modifiye hoş olmuş.konuyla ilgisi yok ama cevaplayayım. o ekran kartının fanlarından bulabilirsin. Ama ankarada nerde satıldıgını bilemem. Büyük bilgisayar magazalarına gidersen bulabilirsin sanırım. Hatta o kadar büyütmeye gerek yok. Fansız da iyi çalışıyor onlar. 2004 yılında almıştım onu 2 yıldan sonra fanı bozuldu. 1 sene filan fansız kullandım. Sorun olmuyo yani çok fazla ısınmıyor.Bu yıkama-yağlama ne yapıyor? Sistem bakımı falan mı acep?
Bir de şimdi gördüm aklıma geldi. Nvidia Geforce FX 5200 ekran kartıma fan arıyorum. Sanırım en küçük olanlardan olucak.(3-4 cm çaplı sanırım) Ankara'da birkaç bilgisayarcıya sordum, yok dediler. Acaba artık satılmıyor mu onlar?
(Yanlış anlamayın bunlar aşağı bakın anlamında)
Vaybe eline sağlık çok uğraşmışsın ama acayip güzel olmuş.yazın sıcaktan bunaldığında içine girer bi serinler çıkarsın
Yanlız bişey dikkatimi çekti USB lerin bulunduğu kapağı neden kopardın???
JorellUğraşın yeter =) Güzel olmuş, ancak çok mavi =) Daha başka renkler kullansan daha mı güzel olurdu acaba? Düşünmek gerek tabi, zevkler renkler =)asus vento 7700 üm var benimde ama zaten kasa mdofiyeli gibi gerek duymadım. ama zevkler ve renkler tartışılmaz.Ben de kasama düşünmekteyim, Asus'un Vento modelinden bir kasa kullanıyorum.
Bakalım eğer ben de yaparsam bir şeyler , buradan paylaşırım =)
güzel olmuş kardeşim. Mavi renk iyi gitmiş ;)
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Yanlız bişey dikkatimi çekti USB lerin bulunduğu kapağı neden kopardın???Ön usbyi komple iptal ettim. Arkada 6 giriş var yetiyor yani. Hatta reset dügmesini hdd ledi ve power ledleri de iptal ettim. Sadece power tuşunu taktım. Amacım kasa içindeki kablo karmaşasını biraz azaltmaktır.
Sadece power tuşumun kablosu takılı digerlerini kökten kestim
H@ckerCesurkonuyla ilgisi yok ama cevaplayayım. o ekran kartının fanlarından bulabilirsin. Ama ankarada nerde satıldıgını bilemem. Büyük bilgisayar magazalarına gidersen bulabilirsin sanırım. Hatta o kadar büyütmeye gerek yok. Fansız da iyi çalışıyor onlar. 2004 yılında almıştım onu 2 yıldan sonra fanı bozuldu. 1 sene filan fansız kullandım. Sorun olmuyo yani çok fazla ısınmıyor.Konuyla ilgili olmamasına rağmen cevapladığın için teşekkür ederim. Ben de alalı 5-6 sene oldu bu kartı. Şimdiye kadar bir problemim olmamıştı, ta ki 2 ay önceye kadar. Bir fan takarsam, sorunumun ısınmadan olmadığından emin olacağım.https://www.chip.com.tr/forum/ekr ... ah-ekra_t89057.html
Burda ayrıntılı anlatmıştım sorunumu, gerçi benim konum değildi orası ama benzer sorun olduğu için, farklı konu açmamıştım.
Bir de yıkama-yağlamayı sormuştum önceki mesajımda.
H@ckerCesurpek yakın degil. Ama üniversite karataş otobüsüne binersen önünde inersin. Karataş dedigim yer antep üniversitesinin üst kısmı. O programı da öylesine yapmıştım işe yarar diyewuwuwu yazın qelip basıcam azıcık trojen saldırısı yapak sana [insallah]
pardon ahmeyt05 onu unutmuşum. Yıkama yaglama dedigi benim sitedeki yazdıgım basit bir programda bahsi geçen bir eglence olayıdır. ismini yazıyorsun seni yıkayıp yaglıyor 1. sayfada arkadaş linkini vermiş.
Program da işe yarar kısayolları bir araya toplayan benim için kullanışlı basit bir uygulamadır.
PcMaKeRasus vento 7700 üm var benimde ama zaten kasa mdofiyeli gibi gerek duymadım. ama zevkler ve renkler tartışılmaz.Ancak benimki 7700 değil =) Düz bir kasa , A2. Modifiye yakışır yani. =) Aydınlatma falan filan. Hoş olur. Yapmayı düşünüyorum. Yazın inşallah. Yapabileceğim çok bir şeyi yok zaten. İşte dediğim gibi bi ışıklandırma o kadar. Başka ne yapayım ki. =Sgüzel olmuş kardeşim. Mavi renk iyi gitmiş ;)