Beyler şu anda bilgisayarda Super Antispyware programı yüklü bi kaç tane zararsız dosya buldu ben bu dosyalar üzerinde silme karantinaya taşıma gibi eylemler yapamıyorum bilen bi arkadaş warsa yardım edebilirmi ya da başka bedava antispyware önerebilecek olan warsa yardım edebilirmi acaba ?
Şimdiden teşekkürler.
Anti Spyware Programı Hakkında ?
hayır SUPERAntispyware de bunu yapmayacaksın sanırım bu programı ben önermiştim:)
Türkçe kullanıyorsan sadece butonlar Türkçe oluyor alttaki butonlardan ileri yap (ing için next) O karantinaya alıyor
Memnun değilsen Ad-aware 2007 kullanabilirsin ama bende bu antispyware yi bir forumda gördüm de yükledim bence gayet iyi bazen kaspersky ın yakalayamadıklarını yakalıyor
ad-aware de yakalıyor yalan yok o da yakalıyor ama ad-aware de bazen update sorunu oluyor ve çalışmıyor ben ondan dolayı ad-aware yi sildim örneğin ie de sorun vardı ad-aware çalışmamıştı e nod32 , Kaspersky, bit defender avg de silememişti bende buna başladım
karantinadakileri ise manage quranti... ne var oraya yıkla ve remove yap gitsin:)
XxXDaRKoXxX saolasın yaptım baya güzel bi program ama Ad Awareyi de denemek lazım. Bi de ona bakalım. =)