Arkadaşlar bilgisayarım yeni format attım. WinXP sP3 32-bit yüklü.Windows Defender Kurulu.Hangi Anti-virüsü önerirsiniz.veyatta internet security
anti-virüs seçimi
ben bitdefender 2008 kullanıyorum sorun yok buluyor ve siliyor
Free olarak avira yada avast.
lisans alacakasn Kaspersky İnternet Security 2009 yada ESET Smart security öneririm.
avira kurmanı kavsiye ederim
Ücretsiz: Avira Antivir
Lisanslı: Kaspersky
Ücretsiz: AVG 8.5
Lisanslı: ESET Smart Security 4
Bilgisayarımın Sistem Özellikleri:
Marka:Casper Alfa Force
İşlemci:İntel Pentium 4 3,00GHZ
Ekran Kartı:Nvidia GeForce 128 MB
Ram:Kingston 1GB Ram(Sonradan Ekleme)
Anakart:MSI
İşletim Sistemi:Windows XP Home Edition SP3 Orjinal(Bilgisayarla Gelen CD)Tüm Güncellemeleri Yaptım
Avast'ın işe yaramadığını nerden çıkarıyorsunuz? Bende senelerdir avast kullanıyorum ve ayriyeten her hafta http://www.kaspersky.com.tr/virusscanner.htm adresinden online tarama yaptırıp bir nevi avast'ıda test etmiş oluyorum bu zamana kadar avast'ın gözden kaçırdığı bişeyi bulduğunu pek görmedim.
Bence de ücretli olarak Nod 32, free istersen Avira Free.
Kaspersky int. secruty 07 kullanmanı tavsiye ederim..
kullanım açısından hem kolay hemde virüse acımaz.
AdRaMiTinasıl optimize yaparım kasperi bi dönem kullandım çok memnun kaldımSakın yannış anlamayın.Ancak foruma Yeni üye olanlar Nasılda Belli oluyor değilmi ?
Bu konuda 3 yeni üyemizde Avastı önermiş :)
Sistem özelliklerin evet düşük gibi bu yüzden Kis doğru optimize edilmediğinde kasabilir en doğru seçim ücretsiz olarak antivirüs ücretli olarak Nod'tur.
sistemin iyi ise kaspersky antivirüs 2009 değilse nod32 öneririm. freeware istiyorum dersen avira kullan