Forumlarda sürekli tartışılan anti-virüs sorununa tecrübelerimle cew
ap wermek istiyorum.
ÜCRETSİZLER:
1)Anti-vir personal (4 mb)
2)Bit-Defender free edition
3)Avg 6.0 www.grisoft.com (6mb)
ÜCRETLİLER:
1)Kaspersky 2004 pro
2)McAfee 2004
3)Panda Titanium 2004 & (f-secure de olabilir)
ANTİ-VİRÜS
- 1
- 2
benim kullandıgım anti-vir personal var gayet de guzel bi program
nortonun bence virusleri cekme gibi bir ozelligi var yani bilgisayarında norton varsa
virus gelecektir.
birde ucretlilerden kaspersky 2004 cok kalite
Norton Antivirüs Sistemide Kastırıyor....
Norton bişeye benzemiyo yaa avg ideal..
önceleri norton kullanıyordum ama sistemi çok sömürüyor bu yüzden yeni versiyonlarına para vermek yerine freeware olan avg 6.0 kullanıyorum hemen hemen hergün güncellemesini yapıyorum ve çok da memnunum.
PC-Cillin kaç kullanıyorsunuz? Bende 2000 vardı ve güncellenmesi bitti. PC-Cillin 2004 var mı? Zira, sitesinde bulamadım. Download.com da da arayınca "Trend Micro PC-cillin Internet Security" adlı program çıkıyor. PC-Cillin 2004 var mı?
2000 kullanıyorum ve sık sık güncelliyorum çok iyi
Hayır, ben güncellemeye çalıştığımda sorun veriyor. Sitesine baktığımda da update desteği bitmiştir diye okumuştum. Bende ki versiyonu orjinal ve deneme sürümüde değil.
programdan mı güncelleme yapıyorsun yoksa sitedenmi ?
Ez Armor - Norman (Kurumsal) - Kapersky - Guards (Server)
"programdan mı güncelleme yapıyorsun yoksa sitedenmi ?"
Swat_man,programdan(update)yapıyorum. Registry kabul etmiyor. Asus kartından hadiye olarak gelmişti. Yani, program orjinal ama update edemedim. Siteden mi yapmamı tavsiye edersin.
çoğu kişi NORTON EN İYİSİ DER AMA GERÇEKTE DEĞİLDİR.eskiden NORTON kullanırken gerekli bütün güncellemelerini yapmama rağmen yine viruslerin bilgisayrıma sızdığını ve bilgisayarıma zarar verdiğini farkettim.bana göre NORTON hem başarısız hemde bilgisayarı ağırlaştıran bir programdır.bu katogaride en iyileri 1)F-SECURE(HİÇ BİR VİRÜSÜ KAÇIRMIYOR VE GAYET BASİT BİR KULANIMI VARDIR)2)McAFEE 3)PC-CİLİN(GAYET BAŞARILI AYRICA KENDİ FİREWALL'NA sahiptir.4)KASPERSKY.BEN BU ANTVİRUS programlarının hepsini kullandım ve hepsi virüsden koruma konusunda gayet başarılarlar.
alıntı:
Gönderen : Sparhawk"programdan mı güncelleme yapıyorsun yoksa sitedenmi ?"
Swat_man,programdan(update)yapıyorum. Registry kabul etmiyor. Asus kartından hadiye olarak gelmişti. Yani, program orjinal ama update edemedim. Siteden mi yapmamı tavsiye edersin.
Siteden Güncelliyorum
en iyiler: 1.) F-SECURE 2.)KASPERSKY 3.)MCAFEE BUNLARDAN VAZGEÇMEYİN SAYGILAR...
BitDefender Kullanan varmı
Şu ana kadar başlıkta bahsi geçen anti-virüler içinde F-Secure hariç hepsini kullandım..Bir şampiyon var..O da KasperSKY..Genel virüs taraması yavaş..programın tekzayıf noktası bu..Diğer yönleri çok güzel..Kulanımı basit..Web sayfalarına gömülü olan ve sayfayı açmaya çalıştığınızda sisteminize yüklenmeye çalışan Exploit tipi backdoor ları bile engelliyor..Ben tek kelime ile bayıldım ve herkesede tavsiye ederim..Kullanın inanın bana pişman olmayacaksınız..
Ayrıca ; NOD32 adlı programda çok kalitelidir..KasperSKY kullanmasaydım ondan kullanırdım :))
Bir de ;
Nortın kullanacağıma hiçbirini kullanmam daha iyi..Bir anti-virüs ancak o kadar kötü olabilir..
NOD 32 Nasıl biseymiş bir deneyim
alıntı:
Gönderen : ThunderboldŞu ana kadar başlıkta bahsi geçen anti-virüler içinde F-Secure hariç hepsini kullandım..Bir şampiyon var..O da KasperSKY..Genel virüs taraması yavaş..programın tekzayıf noktası bu..Diğer yönleri çok güzel..Kulanımı basit..Web sayfalarına gömülü olan ve sayfayı açmaya çalıştığınızda sisteminize yüklenmeye çalışan Exploit tipi backdoor ları bile engelliyor..Ben tek kelime ile bayıldım ve herkesede tavsiye ederim..Kullanın inanın bana pişman olmayacaksınız..
Ayrıca ; NOD32 adlı programda çok kalitelidir..KasperSKY kullanmasaydım ondan kullanırdım :))
Bir de ;
Nortın kullanacağıma hiçbirini kullanmam daha iyi..Bir anti-virüs ancak o kadar kötü olabilir..
trend micro pc cilin internet security 2004'ü de kullandın mı?
açıkcası arada kaldım. kaspersky mi, o mu, yoksa nod32 mi? bunların 3 ünü de iyi bilen,kullanmış arkadaş(lar) varsa yorum yapabilir(ler)mi?
ben son bir ay içinde
norton 2003 ( bilgisayarı zorluyor )
mcafee 2004 ( update edemedim )
kaspersky ( bilgisayarı çok fazla zorluyor )
denedim hiç birinden memnun kalmadım
şu an panda platinum deniyorum şimdilik oldukça başarılı görünüyor tavsiye ederim.
Bit Defender Kullanıyorum memnunum
- 1
- 2