Kaspersky da olduğu gibi her antivirüste kara liste olayı var mı?
Anti Virüsler
Virusler yüzde 90 crack lerde olur,bunu da unutma.
Haklısınız ama free antivirüsler fazla güven vermiyor mesala avira virüs bulmada çok iyi ken anlık koruması kötü avastın anlık koruması iyi fakat virüs bulmada kötü. avg hiç denemdim sizce iyi midir
arkadaşım guvenlik bilgisayarın en onemli kısmı o yuzden 35 40 ytl civarı bi fiyatı var kaspersky antivirusun al bi tane 1 sene boyunca sıkıntı yaşama
kermennarkadaşım guvenlik bilgisayarın en onemli kısmı o yuzden 35 40 ytl civarı bi fiyatı var kaspersky antivirusun al bi tane 1 sene boyunca sıkıntı yaşdoğru walla en iyisi bende aynısını yapıcammm
ESETin de crack yada sahte lisansı biyere kadar. Ben çok denedim en sonunda lisanslı aldım. ESETte Kara liste olayı yok ancak şöyle bir durum var; genel olarak ve basitçe, lisans numarasını başka yereden alınca programın güncellemesi sırasında o şifreyi aldığın bilgisayar üzerinden yada o tarz bir merkezden bağlantı kurarak işlem yapılıyor ve bu işlem sırasında arabulucu konumundaki yerden bilgisayarına gönderilen herhangi birşeyden haberin olmuyor ve engelliyemiyorsun. Buda bir nevi "matalien"in dediği gibi virüsler genelde crack kaynaklı oluyor. Git lisanslı bişeyler al.
Dip not; AVG den uzak dur, söylemedi deme.