merhabalar şahsım antivürüs programı yaptım fakat denemem gerek antivirüs programımı denememe yardımcı olurmusunuz teset için nasıl test edebilirim
anti vürüs test
- 1
- 2
bunu denedim hepsi okey tamam bunlar az bi ara 6000 virüs testi vardı ama bulamadım varsa bir tonluk vürüs ciddi anlamda hemen alayım
https://www.chip.com.tr/forum/
bunu dene bide
hemen deniyorum ve bakalım sağol varsa daha çok alabilirim
Active Security Monitor v2.0.0.18 Free 2.89MB
Program sayesinde sisteminizde bulunan antivirus, firewall(güvenlik duvarı), anti-spyware yazılımlarının sizi ne kadar koruduğunu öğrenebilir, ayrıca kablosuz bağlantı güvenliği, işletim sistemi, tarayıcınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın kayıtlı olduğu ağı da görebilirsiniz.
Anlaşılması kolay arayüzü sayesinde, programı kullanmak çok kolay. AOL Active Security Monitor, bilgisayarınızdaki güvenlik açıkları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor.
Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor.
---
not:İsteyen deneyebilir,ben kurmadım ve denemedim.Ücretsizmiş,bakılabilir.Microsoft da sitesinde verdiğine göre.
cccanım oda tamam hepsini sildi 4 tanesi adware olarak gördü yokmu vürüs başka bukadarcıkmı
www.astalavista.com diye bir site var birde orayı dene
o yüzden denemesini istiyorum zaten. Test edecek ya
Anladın sen onu
2262 adet virüs buldu cccann kardeş yokmu başka
o da tamam 2262 adet vürüs 5 adet adware toplam 2267 adet sağol başka varsa size zahmet eee artık bizlerinde bi antivirüsü olacak sayenizde inşallah
astalavista da zaten denemiştim o okey dir arkadaşlar ha gayret sizlerinde sayesinde artık antivirüsümüz olacak emeğimizle yokmu başka virüs cccann şimdiye kadarki testte en çok senin virüslerin çoktu 2262 adet virüs 5 adet adware olarak gördü toplam 2267 adet çok sağol varsa başkada alabilirim
hadi paşalar bi zahmet yokmu başka virüs takımı
kusura bakma virüs prg. ismini yazsana
dediğim gibi bu benim yaptığım antivirüs deneme yapıyorum ki eğer tam rayına oturtursam ki sayenizde hemen buradan tüm herhesle açık kod olarak paylaşıma sunmayı düşünüyorum rezil olmaktansa vezir olmak istiyorum sadece bu evvela ben denemeliyim varsa başka virüs testiniz rica edeyim sizden
bana versene açık kodunu bende deneyeyim
bende 5000 virüs var ama cd de
deneyeyim kaspersky ile kıyaslayayım
özelime yaz göndereceksen
cccann paşa iyiki varsın hemen indiriyom sağol ve bakacam
ccaaannn eyvallah buda güzel
kaspersky 5702 virüs buldu 1502 sini temizledi hade
sizde yazın...
yaf nasıl virüs programı yazıyonuz?
eğer kolaysa bizde yazalım hangi virüs tabanlarını kullanıyonuz
nerde kolaymı bre
kaspersky gibi yapamaz