Slm.Benim CHIP dergisinden ricam, 2-3 ayda bir eCHIP lerde yaygın olara kullanılan antivirus programlarının güncelleme dosyalarına (virus tanımla dosyalarına) yer vermesi. Sizce bu güzel olmaz mı??????
CHIP bu ricamı yerine getirirse ço sevinirim.
antivirus güncellleme dosylaarı
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Yıllanmış Üye
659 mesaj
alıntı:
Gönderen : eyupkorko işi sende üşengeçliğe vurmada internetten hallet.....
Aslında PCWolf haksız sayılmaz anti-virus programları cd'de vermek yetmiyor aslında... son çıkan güncellemeleri olmadıkça anti-virüs yazılımları pek işe yaramıyor... Bu yüzden ben de PCWolf'a katılıyorum fazla bişiy diil 10 mb'dan başlıyo ama 56K modem ile Türkiye şartlarında bu dosyaları indirmek işkence haline gelebiliyor...
Yıllanmış Üye
659 mesaj
walla ben de anlamıyorum bu norton işini - herkese ben bu programı tavsiye ediyorum - ama millet yavaşlığından şikayet ediyo sürekli (ben dahil) pc cillin hakkaten çok işe yarıyor. Tam sürüm PC Cillin fiyatı hakkında fikri olan var mı - zannederim nortondan da ucuzdur...
Yıllanmış Üye
659 mesaj
alıntı:
Norton çalışırken mouse u oynatamayanlar var.Program sanki arka planda işletim sistemi kuruyo.:)))
Süperdi yaw koptummm :-)
Haklısın
Bundan sonra kullanmak üzere ne önerirsiniz???