bi ara avast kullanmistim o zmn ii geliodu ama simdi pek oyle dusunmuyorum
Antivirus Ne Seçsem :S
Eset ve kasperi herkes tavsiye etmiş bu edenler yeni nesil arkadaşlar antivirusun babalarından biride Bit Defender dır. Güvenlik duvarını ben çok severdim yüklediğimde hemen açardım. şifre sorunları nedeniyle kullanamıyorum şimdi son versiyonlarında oyun moduda mevcut. taramada cok iyi eset ve kasperden.
Ya şimdi gördüm avirayi kurmadan avira premium promosyon varmış 3 aylık lisans verio onla KIS yuklicem muhahahaha:D
Avira mı daha iyi yoksa BitDefender mı ben bilgisayarı aldığımda BitDefender CDsi verdiler de BitDefender daha iyiyse onu yükleyeyim
Avira 3 ay lisans verio al yükle iste pc nin yaninda verilen lisans li deil oem dir
bence KIS'in yanına Avira Premium yüklemeyin firewallar çakışır!! Web tarayıcıları da çakışabilir!!
Avira free kullanıyorum full bedava değilmi?
herkes eset smart ovuyor ama ovulecek bır yanı yok . eset smart verı tabanını wındowstakı guvenlık ıle guncellemelere gore duzenleme yapıyor . wındows guncel olmazsa eset smart securıty 4 hemen rengı turuncu oluyor ve koruması dusuyor . wındows zaten baslı basına sorun .eset smart wındows guncellemerınden yararlanıyor korumada . o yuzden hıc hosuma gıtmedı ... esetı kurdum bır turlu koruma saglayamadı wındows guncel olmadıgı ıcın . butun herseyı yaptım en son bır guncelleme daha ıstedı sp3 kurdum .1 saat sonra yıne turunce oldu eset yıne wındowsu guncelledım guncelleme 1 saat surdu sonuc kullanmıs oldugum program ve wındowa lısansız oldugu ıcın pc ne yapacagını sasırdı sankı .
avıra ve kaspersky ıclerınden en ıyısı ... kım ne derse desın bundan sonra en ıyı guvenlık yazılımı ıdye konuda acmayacagım ben kaspersky 2010 nu kesfettım ... ve yaptıgım denemelerde vırus ve trojen bulmada basarılı oldu antılerden kacırdıgım turuva atı programını sıp dıye buldu kaspersky ......
Abi bende niye nete girmiyor diyorum kis i kapadim giriyo :D
Tama halloldu çakışma yok şimdilik avira web guard net i yavaslatiyormus onu kapadim firewalla da tanittim opera yi kaspersky avira yi tanidi firewallda