Arkadaşlar bana hertürlü zararlı yazılım virüs trojen vs. den koruyacak bi antivirüs lasım. Ben uydunet kullanıcısıyım ve uydunet diğer şebekelerden farkılı bir yapıda olduğu için bazı antivirüsleri kullanmıyorum..Meela norton kullanamdım norton varken internete giremiyorum..Şaun kasper var ama oda şuan bağlantının tamamını kullanmamı izin vermiyor ve internetim kullanamıyorum tam olarak lütfen tam ve acil bir şekilde yardım edin bana...
antivirüs önerileriniz nedir?
Esette kullanmak istemiorum arkadaşım oda hiçbirşey bulmuyor bilgisayarda :S
Dediğiniz sorun antivirüs programınızın ayarları ile ilgili bie sorun sanırım. Ama yinede başka bir iyi bir anvirüs isterseniz site Comodo'tu öneririm. Ücretsizderi. Ücretli isterseniz Kaspersky ve Eset i öneririm.
Comodo Internet Security 2011 indir: http://www.teknolojikhaberler.tk ... _indirin-t61.0.html
Bende comodo internet security indrmiştim şimdi denemek için çok teşekkür ederimm..Ama bu problemi çözmem lasımm..Avg kullanıyodum oda sapıttı bir ara her gi,rdiğim sitede virüs var demeye başladı..Cracklere virüs demeye başladı falan ondan kaldırdm
Dediğim gibi sorun kulladığınız antivirüslerin ayarlarıyla ilgili olabilir. Mesela bakınız: http://www.teknolojikhaberler.tk ... e_sorunu-t67.0.html Comodo yüklendiğinde internet erişimin kesiyor...
Comodo'da mı internet erişimimde sorun çıksrıyor ?
Taamam verdiğiniz linle baktım ama sorun yaşamak istemiyorum hiç artık :S
EVet :) Ama sorunu verdiğim linkte anlatılmış.
Peki bu sorun forumdaki gbi halledilirse sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyrmuymş ?
Tabiiki bu sorun Eset hariç benim bildiğim tüm antivirüslerde çıkıyor. Siz Comodo'yu kurun neti keserse forumdaki gibi sorunu çözersiniz. Bi sorun olursa burdan veya TeknolojikHaberler.tk'den size yardımcı olurum.
Peki ben eseti kullansam şimdi smart security olanını. Böle bi sorun olurmu ? Ben daha önce kullandım bilgisayarda virüs varmış ve bunları görmüyormuş...Kasper yükleyince görmüştü. O yüsden yine korkum var..Peki comodoyu yükledikten sonra kasper ve dierleri gbi internetimin tamamını kullanmamı izin verirmi vermez mi ?
Bu arada benim modemim kablosuz modem wireless.Burda anlatılan sanıırm kablolu modemler için çözüm :S
kaspersky pure tavsiye ederim ve %99 güvenlik için deep freeze standard lisansı almanızı tavsiye ediyorum ve her sene almanızı tavsiye ederim %99 güvenlik sağlar pureyide trial reset ile kullanın derim
1. Mc Afee İnternet Security
2. F Secure İnternet Security
3.Norton İnternet Security
4.BitDefender İnternet Security
5.AVG İnternet Security
Ben sıraladımsen sen seç
Hepsini test ettim Gerisini boşver
bir çok arkadaşımız gibi bnde çok antivirüs kullandım denedim.bunlar doğrultusunda mcafeeyi hiç mi hiç önermiorum.birçok virüs ve benzeri zararlı dosyaları bulamıyor.bn ne idüğü belirsiz dosya indirdimmi yani firması olmayan açmadan hemen taratırım.gene tarattım virüs yok dedi.sildim geçenlerde ücr. olduğu için daha önceden kullandığım avirayı yükledim meğerse virüs varmış dosyada sistem taraması yapıp bulup sildim.bunuda göz önünde bulundurun.eset iyi ama bu aralar sağlam bir virüs diyemem.ama bn tamamen koruma dersen kaspersky iyidir bu aralar bozulsa bile.zaten kasperskyı kullanmışsın biliorsundur.sana avirayı tavsiye ederim.ayrıca yanına bir tanede ek olarak virüs koruyucu silici eklersen daha iyi olur.nortonuda biliorsun durumunu.şuan uptadeli avira sana tavsiyem bir süre kullan dene bnce.
kardeşim uyduneti at köşeye sana tavsiyem ttnet'e geçmen. ayrıca nod32 bilgisayarda çok güzel arama yapar artı pc fazla kasmaz.
Dünyada Tüm Güvenlik Testlerini Geçmiş Tek ürün G DATA İnternet Security . Paketi 2009 dan beri kullanıyorum tabi Mali açıdan biraz sizi sarsabilir 40 euro gibi bir fiyatı var . içindekiler
- İnternet Security
- G DATA Güvenlik Duvarı ( Dünyanın en iyisi )
- Ebeveyn Denetimi
- Delecter ( Virüs bilgisayarınıza girer girmez yalnıslıkla indirseniz dahi indirmeyi engelliyor ve rapor veriyor
- Performance ( Bununda anlamı RAM ve CPU nun sadece % 5 ini gösteren bi test programı )
işin kısası bilgisayarını seviyosan G DATA derim