Bana bu sistemi iyi korıcak ve kasmıcak bi antivirüs söylerseniz süper olur
intel celeron 1.7 ghz işlemci
768 mb ram
32 gb harddisk
ati radeon 9250 128 mb ekran kartı
Antivirüs önerisi
- 1
- 2
kylie nın da dedigi gibi avira kullanabilirsin
üçretli olarak nod32 ,eset kullana bilirsin ama aviranın üçretsiz ve güzel bi anti vürüstür
benim linkte verdiğim aviranın ücretli sürümünün üç aylık kampanyası.
AVİRA PREMİUM KULLAN KARDEŞ MANYAK GÜZEL BİŞİİ BEN KULLANIYORUM DAHA ÖNCE NORTON VARDI NERDEYSE VİRUSLER PC.YE YUVA YAPACAK AVİRAYLA HEPSİNİ DEFETTİM GİTTİ TERBİYESİZİM
YALNIZ AYARLARINDA BİR BÖLÜM VAR ORAYI RESİMDEKİ GİBİ SELECT ALL SEÇİNCE DAHA ÇOK VIRUS BULUYOR BENDEN SÖYLEMESİ HADİ EYVALLAAH BY
silici06AVİRA PREMİUM KULLAN KARDEŞ MANYAK GÜZEL BİŞİİ BEN KULLANIYORUM DAHA ÖNCE NORTON VARDI NERDEYSE VİRUSLER PC.YE YUVA YAPACAK AVİRAYLA HEPSİNİ DEFETTİM GİTTİ TERBİYESİZİMBu normal. Çünkü o seçeneklerin tamamını seçtiğinizde, yazılımı daha çok çeşit zararlı kodu araması için yönlendirmiş oluyorsunuz.YALNIZ AYARLARINDA BİR BÖLÜM VAR ORAYI RESİMDEKİ GİBİ SELECT ALL SEÇİNCE DAHA ÇOK VIRUS BULUYOR BENDEN SÖYLEMESİ HADİ EYVALLAAH
Avira Avira Avira Avira :D
selamlar ben antivirüs programımı kurarken modules.cab dosyası bozuk olabilir diye bi hata alıyorum ve kuramıyorum ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.
tuncabBu normal. Çünkü o seçeneklerin tamamını seçtiğinizde, yazılımı daha çok çeşit zararlı kodu araması için yönlendirmiş oluyorsunuz.Ya benim avirada o resimdeki gbii ilk sırada adware/spyware seçeneği yok. Application(APPL)seçeneği var,ama bendeki ücretsiz olanı ondanmı yok?
evet ondan dolayı,şimdi aviranın Premium Security Suite sürümünde üç aylık kampanyası var bence kaçırma bu fırsatı kampanya hala devam ediyorsa linkten indir derim.
kylieevet ondan dolayı,şimdi aviranın Premium Security Suite sürümünde üç aylık kampanyası var bence kaçırma bu fırsatı kampanya hala devam ediyorsa linkten indir derim.3 ay sonunda dımdızlak sap gibim ortadamı kalcam yani .Ozamanda yine eski ücretsiz sürümemi döncem yine, öf indirsemmi indirmesemmiAbooooooooooooooooooooooooo o select all işaretleyipte arama yaptım 14 tane virüs çıktı ya waşşşşşşşş
Son Düzenleme: MBTGROUP ~ 17 Ocak 2009 19:11
üç ay yinede az bir zaman değil bence indir.
kylieüç ay yinede az bir zaman değil bence indir.Form doldırmam gerekiyor ,adım ,soyadım, üstelik email adreside istiyorlar böyle şeylerin sonunda hep bi pislik çıkıyor güvenemedim doğrusu
ben kaç defa verdim e-mail adresimi(gmail olanı ver)bir şey çıkmadı sonuçta bu site aviranın kendi sitesi.isimle soyismini salla gitsin genede keyi yolluyorlar.
kylieben kaç defa verdim e-mail adresimi(gmail olanı ver)bir şey çıkmadı sonuçta bu site aviranın kendi sitesi.isimle soyismini salla gitsin genede keyi yolluyorlar.isimle soyismini salla gitsin hehe bu hoşuma gittide gmailde isim soyisimle alınmış hot ta öle yeni bi adresmi alsam ?
ben genelde isimle soyismi salladıktan sonra gmailide iptal ederim(sonra çok fena tanıtım amaçlı o siteden e-mail geliyor)ardından gmailden yeni bir hesap alırım en güzeli bu.
kylieben genelde isimle soyismi salladıktan sonra gmailide iptal ederim(sonra çok fena tanıtım amaçlı o siteden e-mail geliyor)ardından gmailden yeni bir hesap alırım en güzeli bu.İptal edince benim içnde sakladığım 150 küsürden faazla mailde silnmezmi ay bu çok fena olur benim için aman bende çok pürüz çıkarıyorum dime ona öyle buna böyle diyorum
hepsi gider sen iptal etmesende olur bu benim tercihim gmaili genelde bu tür işler için kullanıyorum zaten.
yeni gmail al bu iş için sonra kullanmazsın olur biter kendi mailini verme
nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32nod32
isa_derinkuyu bunu 50 bin kere yazmana gerek yok 1 kere yazman yeterli
Neden illa ücretsizde Avira tavsiye ediliyorda, lisanslı üründe NOD32 vs. Avira'nın free ürünü iyi de, ücretli ürünler kötü mü? Tam tersi free edition başarılı ana basit bir çözüm, nod32 veya kaspersky alacağıma, lisanslıda ben Avira satın alırım kesinlikle
- 1
- 2