Antivirüs programları karşılaştırması
- 1
- 2
En azından eskiyene kadar forumda aktif olan arkadaşlarımın çok işine yarayacaktır selim bilmiyorum baktınmı ama bak benim herzaman dediğim gibi karspersky de herşey mevcut ve süper...
Abi ben Pc de güvenliğe önem bir kullanıcıyım onun için devamlı bir arayış ve araştırma içerisindeyim bilmem dikkat ettinmi en çok güvenlik bölümüne yazarım...
Arkadaşlar benden size bi öneri AVG diye bi antivirüs programı kullanıyorum ve çok işime yaradı,
norton a da beş basar diyebilirim takdir kullanıcının virüslerin...
ARKADAŞLAR HER YERDE NORTONU ÖNERİYORLAR HALA BAZI ARKADAŞLAR X PROGRAMLARA SAPTANMIŞ KALMIŞ NORTON SİSTEMİ YORUYOR AMA MÜKEMMEL BİR PROGRAM BENCE Bİ ÇOK PROGRAM KULLANDIM FAKAT NORTON KADAR KALİTELİ DEĞİL...
bende norton kullanıyorum ve cok memnunum.nortonu yukledıgımden beri bir sorun yasamadım.tek sorunum bilgisayarı yavaslatması.norton kadar kaliteli ve bilgisayarı yavaslatmayan virus programı bulsam yuklerim..
yavaşlık bence en büyük problem bi av yazılımı için
cico haklısın kardeş benim istedigim antivirus hem pc yi yavaşlatmıyacak Hemde tam koruma olucak ama daha ölebi anti virus bulamadım bulursanız ban plssss haber verirsiniz...
Fikret kardeş öyle bir antivirüs programı görürsen banada söyle. Yaw arkadaşım varmı yavaşlatmaycak virüs programı hepsi sen pc inde çalışırken arka planda diskini tarıyor gelen giden paketlerini tarıyor.. Bunları yaparkende illaki işlemcini ve ram ini kullancak nasıl yavaşlama olmasın anlat bana. Yavaşlatmama gibi bi olay yok yalnız sistemi az kullanan bi antivirüs istersen tavsiye yapalım...
valla nod32 yi kurdum hiçbir şey farketmedi... ayrıca çok güzel tarıyor hiç de yavaşlatmıyor... adam yapmış yaa!
anti vir diye bir porgram kurdum fazla sorun yaratma ve hiç yavaşlatmadı pc yi denemenizi tavsiye ederim
En iyi antivirüs programı; minimum sistemi yavaşlatma ve maximum virüs database 'ine sahip olan, tanıdığı virüsleri hiçbir şekilde sisteme bulaştırmayıp direk olarak silen ve/veya karantinaya alan,mecburi güncelleme işlevine sahip olup kullanıcıya sormadan otomatik update olan,network dahil olma üzere açılan her penceredeki dosyaları ve klasörleri otomatik tarayan ve varsa virüsleri anında temizleyen,ve en önemlisi sistemde herhangi bir virüs bulduğu zaman virüsü temizlemek için antivirüs scannerı çalıştırmayı istemeden otomatik olarak silen programdır.
NOT: Böyle bir antivirüs şu anda YOKKKK Fakat bu saydıklarıma yakın özelliklerde olup şu ana kullandığım en iyi antivirüs programı Pc-Cillin98 'dir...
alıntı:
Gönderen : b_u_r_a_kbende norton kullanıyorum ve cok memnunum.nortonu yukledıgımden beri bir sorun yasamadım.tek sorunum bilgisayarı yavaslatması.norton kadar kaliteli ve bilgisayarı yavaslatmayan virus programı bulsam yuklerim..
Norton kadar (bana ve internetteki bağımsız bazı sitelerin incelemelerine göre Norton'dan daha iyi)iyi ve sistemi yormayan bir antivirüs yazılımı istiyorsan eğer sana tavsiyem "Kaspersky Antivirus Personal Pro 5" dir.Virüs tanıma oranı bütün antivirüs yazılımlarından daha yüksek(%98);virüsleri silme becerisi de yine diğer antivirüs yazılımlarından üstün.Yanına bir de "Kaspersky Anti-Hacker v1.7" yi kurarsan eğer sen istemedikçe antivirüs yazılımın,işletim sisteminin sistem dosyaları herhangi bir program ,web tarayıcın bile internete erişemez.
alıntı:
Gönderen : b_u_r_a_kbende norton kullanıyorum ve cok memnunum.nortonu yukledıgımden beri bir sorun yasamadım.tek sorunum bilgisayarı yavaslatması.norton kadar kaliteli ve bilgisayarı yavaslatmayan virus programı bulsam yuklerim..
Sevgili arkadaşım internette güvenilir kaynaklarca yapılan karşılaştırmalı testlerde "kaspersky antivirüs personal pro (5)" %98'lik
virüs tanıma ve yok etme başarısıyla bir numara(%100'lük ya da %99'luk koruma sağlayan başka bir antivirüs de yok zaten).Üstelik bir antivirüs programında bulunması gereken bütün özelliklere sahip.Tarama sırasında makro virüslerden en küçük truva atına kadar her şeyi bulup temizliyor.
En önemlisi de tüm bunları yaparken bilgisayarı yavaşlatmıyor.Sistemi mükemmmel koruyor ve çok az sistem kaynağı kullanıyor.
Önerebileceğim bir başka program da "kaspersky personal security suite".İçinde kaspersky personal 5+"kaspersky anti-hacker v1.7.130.0"+"kaspersky antispam personal" bulunuyor.Daha iyi bir güvenlik paketi iddia ediyorum ki:yok.
Ben şu an "kaspersky personal pro 5" ve "kaspersky anti-hacker v1.7.130.0" birlikte kullanıyorum.Ve kaspersky lab sitesinde belirtilen 2005 yılı içinde çıkacak olan antispam yazılımı dört gözle bekliyorum.
Programın bütün özelliklerini yazmam uzun sürecek en iyisi kur ve kendin incele.
Yorumların için teşekkürler mehmetparlak ama neden burağın sadece bir lafına bu kadar açıklama yapma gereği duydun anlamadım zaten yazmıştı çocuğa bi cevap canın sıkıldıkça yazmıyorsundur umarım...
Adam Kaspersky manyagı olmuş.Gerçi su anda bende Kaspersky kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.Üstelik Norton gibi bi virus prog. kulanıcagıma hic kullanmam daha ii.Sistemi bu kadar yormasına ragmen bu prog. nasıl bu kadar seviliyor hala anlamış degilim!!!
nortonun sistemi yavaşlatması sözkonusu değildir , bu durum sizin donanımınızın yetersiz olmasından kaynaklanır , saygılar ...
Ne yetersizliği aramis sen neden bahsediyorsun biz sistemi yavaşlatıyor derken komple durduruyor demedik ki ben p4 sistemde 4 tane antivirüs yazılımı denedim ama senin yavaş dediğin p4 2.4 işlemcili pc nortonda felaket yavaşladı e-trust biraz yavaşlattı karspersky daha da az yavaşlattı...
Lütfen sallamasyon çekomastik türü yazılarla insanları yanlış bilgilere iletmeyin bizim söylediklerimiz tecrübelerle sabittir...
- 1
- 2