avast
başka söze gerek yok
Avast gibi ...tan bi prg görmedim bunu beğenenler varsa demek ki pc nedir bilmiyolar..
Reborn91avast etkisiz bence cogu programın buldugu virüsleri bulamıyor..Çok haklısın. Zaten arayüzü de Windows Media Player'a benziyor.
walla paraya kıyacan alacan nod 32 walla babalar gibi 3.0 ı da çıktı arayüzüde mükemmel...hiçbişeye deişmem nod32yi
avas'a iyi diyen arkadaşlar bi deneme yapalım lütfen avası kaldırıp kis 7 kurup bilgisayarı komple bi taratın o zaman avasa neden güvenilmediğini sanırım daha iyi anlarsınız bi deneyin 30 günlük deneme sürümünü tr yamasıyla birlikte kurun aradaki farkı görün
(T%C3%BCrk%C3%A7e)-27471p.html
adres çubuğuna kopyala yapıştır yapın öyle açılıyor
supercocukAvast kullanacağıma giderim 256 mb ram li bir makinaya norton kurarım daha iyi.Yanıt budur.
ahmet79avas'a iyi diyen arkadaşlar bi deneme yapalım lütfen avası kaldırıp kis 7 kurup bilgisayarı komple bi taratın o zaman avasa neden güvenilmediğini sanırım daha iyi anlarsınız bi deneyin 30 günlük deneme sürümünü tr yamasıyla birlikte kurun aradaki farkı görüninan pc de suan avastın buldugu bı vırus var sırf dogru antıvır ı bulmak ıcın sılmıyorum dedıgın programı yukledım tarttırdım bastan sona avastın buldugu vırusu bulamadı buna ne dıceksın nod da bulamamıstı zaten
(T%C3%BCrk%C3%A7e)-27471p.html
adres çubuğuna kopyala yapıştır yapın öyle açılı
baranekerAvast gibi ...tan bi prg görmedim bunu beğenenler varsa demek ki pc nedir bilmiyolar..artıq orasını bılemem bı sayfamı ıncele ıstersen 3 senelık programcı ve teknık servıs elemanıyım yazılımım da ıyıdır pc de hala vırus duruyo her programı denemeye hazırım avastın bulamadıgı nı ucretsız bı yazılım bulsun hepınıze hak verıcem
Sana CHİP ONLİNE 08' Güvenlik - AntiVirüs Koruma sonucunu açıkliyim ordan anla,
1.Norton Antibot
2.F-SECURE
3.Kaspersky
Madem avastın bulamadığı virüs yok o zaman neden bu listeye dahi giremedi???
işte avastın kötü yanlarından biride yanlış alarım veriyor ve bu yüzden veri kaybı yaşayabiliyosunuz, bende ilk kullandığımda öyle demiştim ne güzel proğram devamlı virüs buluyor diye meğerse verdiği alarımların bir kısmı yanlış alarımmış norton ,kis7,kas7,eset ss ve nod gibi yazılımları kullanınca bunu daha net olarak anladım, yani diyeceğim odurki avastın alarm çaldığına kis7 çalmıyorsa avast yanlış alarım vermiştir 2*2=4 bilmem anlatabildim mi? bi örnek Daemon Tools proğramını avast hep virüs olarak görür halbuki alakası yok!
O zaman neden Avastı Övüyosun bak sende görmüşsün ne kadar kötü olduğunu sayın kardeşim.
baranekerO zaman neden Avastı Övüyosun bak sende görmüşsün ne kadar kötü olduğunu sayın kardeşim.İki arkadaşın da avatarın da Türk bayrağı var galiba kafan karıştı.Dikkat et biri samet biri ahmet :)
Bu Chip Onlin adamda kafa mı bırakıyo ama saol uyarı için
avast'ın en büyük üç eksiği virüsleri yakalama oranı düşük,kincisi yanlış alarımla veri kaybına sebebiyet vermesi son olarakta avast virüslü nesneden virüsü temizlemiyor nesneyi komple siliyor oysa kis7 gibi sağlam yazılımlar ise önce virüsü temizlemeyi deniyor eğer temizleyemezse o zaman nesneyi komple siliyor, işte bu üç nedenden dolayı virüs yazılımı konusunda deneyimli arkadaşların hiç biri avastı kullanmaz ve önermezler
baranekerBu Chip Onlin adamda kafa mı bırakıyo ama saol uyarı içinheheh ben avastı desteklemeyen yani ahmet79Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 21 Temmuz 2008 00:14
www.AntiAvast.com artık burdan konuşuruz her halde
HANGI BIRINIZLE BASA CIKICAM KADESIM BEN :D O ZAMAN HEPIMIZIN IHTIYACLARI FARKLI FARKLI DEGILIM GECELIM 3 SENEDIR SERVIS'DEN SONRA AVASTI KURUYORUM SUANA KADAR DA BI GITTIGIM PC YE VIRUS BULASMASI YUZUNDEN GITMEDIM ARKADASLAR GUNCELLESTIRMELER ACIKSA BENCE AVASTA SOVDUGUNZ KADAR KOTU BI PROGRAM DEGIL HERGUN KENDINI GUNCELLIYO YENI YAZILIMLARINI KENDI KENDINE YUKLUYO BILMIYORUM BENIM IHTIYACLARIMI KARSILIYABILIYO ISLEMCIYIDE HIC SOMURMUYO BI ARKADAS DEMISTI KASPERSKY KUR TARATTIR DIYE KURDUM TARATTRDM BULAMADI USTUNE USTELIK AVP BASLIGI ALTINDA TAM 138 LERDE ISLEMCI SOMURURKEN YAKALADIM BUNDAN BOYLE HERKES KENDI YOLUNDA DEVAM ETSIN HERKEZ ANTIVIRINDEN MEMNUN GIBI GORUNUYO:P
bu arada başka karışıklığa mahal vermemek için avatarımı değiştim
escan antivirus programını öneririm
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Trebuchet MS"; panose-1:2 11 6 3 2 2 2 2 2 4; mso-font-charset:162; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-hyphenate:none; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:AR-SA;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->eScan Anti-Virus
Complete Anti Virus Protection Solutionfor your computer
eScan AntiVirusetkili bir virüs koruma programıdır. Kişisel bilgisayarlarınızı Virus, Spyware,Adware, Malware, Keyloggers ve Hackerlardan korumak için dizayn edilipgeliştirilmiştir. * Bilgisayarınızda var olan veya bilgisayarınıza gelecek olan bütündosyalar üzerinde ayırt etmeksizin tam koruma.
* AntiSpywareve içerik tarayıcı sayesinde, kötü amaçlı yazılımlar artık bilgisayarınızınyanına bile yaklaşamayacak.
* Bilgisayarınızdagerçek zamanlı Virüs tarama imkanı.
* AntiSpyware/Adware tespit etme ve silme özelliği içermektedir.
* Registry’de bulunan kötü amaçların temizlenmesi ve açığa çıkan zararların onarımı.
* Kolay yönetim konsolu ileprogramın bütün özelliklerini kolayca uygulayabilirsiniz.
* Bilgisayarınızda TCP/IP aktivitelerini Network Görüntüleme araçlarından takipedebilirsiniz.
* Otomatikinternet güncellemesi sayesinde herhangi bir güncelleme indirmenize gerekkalmayacaktır.
* Çoklu dil seçeneği.
* 24X7 onlineteknik destek
arkadaşlar ben,Avira antivir kullandım ücretsiz sürümü,fena değil,dil desteği yok ama,yürkçe dil desteğinin ekleneceğini öğrendim,ücretsizler içinde en iyisi gibi,avast,ta kullandım,arada bir alarm veriyordu,çok kullanmadım,sonra kaldırmak istedim,kaldırmada sorun oluyor,kaldırılmıyor,avg denedim,oda fena değil,yalnız benim anlamadığım birşey var,geçenlerde bir Windows XP CD,si aldım bilgisayarcıdan, lisans kodu içinde dedi,bende format attım, formattan sonra,içinde eset nod32 antivirüs proğramı hazır kurulu çıktı,ve sınırsız,CD,yi 5 liraya almıştım,iyi dedim,bir sürü virüs buluyor,AVG kullanıyordum onu kurmadım,sizce ESET sahtemi
Windows da sahte, Eset de sahte. Üstelik Windows modifiye edilmiş. Hiç tavsiye edilmez.