EFE sormuş:
ücretli antivirüsm proğramlarımı daha iyi,yoksa ücretsiz proğramlarmı
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windovs xp 3
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1)
EFE sormuş:
ücretli antivirüsm proğramlarımı daha iyi,yoksa ücretsiz proğramlarmı
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windovs xp 3
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1)
Parayı veren düdüğü çalar:) Ücretliler iyi en iyileri Kaspersky Internet Security ve Eset Smart Security...
Coşkun OLCAParayı veren düdüğü çalar:) Ücretliler iyi en iyileri Kaspersky Internet Security ve Eset Smart Security...katılıyorum paralılar daha iyi kaspersky eset nod32 norton gibi
BatıkanDoğanARKADASLAR BEN YAKLASK 3 SENEDIR BI AVAST KULLANCISIYIM VE SUANA KADAR HIC BI SORUN YASAMADIM AMA PROGRAMI GOREN AAAA AVAST MI KULLANIYSUN HALA VEYA BIYERDE PAYLASTIGIMDA DERHAL BASKA YAZILIMLAR ONERILIYO BU AVASTI BENDEN BASKA SEVEN ARKALAYAN KULLANAN YOK MU? VEYA ANTIVIRUS PROGRAMLARI PC YE GORE YARARLILIK ALANLARINDA DEGISIKLIK MI SAGLIYO OZELLIKLERINE GORE FILAN:D
Arkadaşım tüm antivirüs yazılımlarının koruma düzeyi farklı. Mesela ücretsiz antivirüs yazılımlarının spyware koruma desteğinin olmaması gibi eksileri var. Ama sen Avast'ta memnun olabilirsin. Zaten öncelikle kullanıcıya bağlı bir durum. Eğer kullanıcı dikkatsizse, her gördüğü linke tıklayan yaramaz bir kullanıcıysa o zaman ne Kaspersky ne de Norton para eder.
Önce bilinçli olucaksın sonra işini antivirüs'e bırakacaksın.Bilinçli bir kullanıcı antivirüs'ün varlığını bile hissetmez zaten.Ama antivirüs olarak bakarsak paralı almak tabi ki öncelikli olmalıdır.Ücretsiz versiyonların da tam olarak iyi koruma sağlaması beklenemez.
kesınlıkler haklısınız bu durumda kullanıcıya buyuk ıs dusuyo zaten 1 mılyon korumasız kullanıcı varmıs daha once chıp arastırsmıtı
Tabiikide ücretliler.çünkü ücretsizler'in yanına takviye olarak ad-aware ve spybot search&Destroy gerekir.(bu arada bende avast kullanıyom :D)
KİS 7 kulanıyorum ayarlarını güzelce yaptığın zaman süper diyorum, ikinci sırada nod 32
Coşkun OLCAParayı veren düdüğü çalar:) Ücretliler iyi en iyileri Kaspersky Internet Security ve Eset Smart Security...+norton internet security unutulmamalı.. en kullanişli progrmlardan biri.
Yaw paralı bir program ve anti-spyware birlikte çalışırsa iyi iş çıkıyor ortada.
ARAŞTIRMA VE ALDIĞIM BİLGİLERE GÖREDE. ÜCRETLİ DAHA İYİ.EVET SÖYLENDİĞİ GİBİ NE KADAR İYİ BİR ANTİ VİRÜS PROĞRAMI KULLANIRSAN KULLAN. DİKKATLİ OLMAZSAN.VE BİLİNÇLİ BİR KULLANICI DEĞİLSEN. ANTİVİRÜS PROĞRAMLARI BİR FAYDA ETMEZ
avirayı tavsiye ederim fakat şöyle bir şey de yaparsın piyasada yaklaşık 10 üzerinde anti virüs şirketi 1 aylık ücretisz veriyor sırayla onları kullana bilirsin yinede tercih senin avira kullan derim fakat avg de güzel kullanmanı tavsiye ederim özellikle son sürümünü
free antiler ilerde herzaman sorun cıkartır bazen veritabanında bazen ise diğer işlemlerinde bunden senin haberin olmayabilir.Parayla Satın Aldıgın Antiler (Kasper Nod Ve Norton) Elbette Freeden Kat Kat Üstün Olacaktır Her Yönden..
Reborn91E heralde ücretliler extradan koruma sağlar.. Ama ücretsizleri sorarsan avira ve AVG derim , avasttan kaç kaçabildiğin kadar. Ücretli dersen KIS ve ESET Smart SEC. süper olur. 1gb ram üstü KIS , altına ESET tavsiye ederim.YAF NESI VAR AVASTIN BU KADAR KOTULUYOSUNUZ PROGRAMI 3 SENEDIR AVAST KULLANIYORUM HIC BI ACIGINI GORMEDIM HARIL HARIL CALISIYO GUNCELLIYO KENDINI NE ISTIYONUZ SIZ AVASTTAN YAF
avastın yeni sürümü güzel ama güven vermeyen bir yazılım.bir antivürüsün başarısı diğer avlarlarla taramalar yapıdığında virüs bulup bulmamamısıdır.Avastı geçiçi olarak kaldırın ve kaspersky veya avira kurun.full system taraması yaptırın.eğer bilgisayarınızda virüs veya türevleri çıkmıyorsa avast başarılıdır.Yok virüs çıkarsa,başarızdır.
Uzun bir süre bende kullandım(1 yıl) sonra kaldıram diğer bir avla taratam dedim.avira kurum makinama ve 500 tane virüs buldu.avast ise uyuyordu.bu kötü tecrübemden sonra kullanmamaya,kullananlarıda uyarmaya çalışıyorum.
Eğer size güven veriyorsa kullanın ama pekde güvenmeyin.
öncelikle avira derim sonra avg tercih senin avast tavsiye etmem virüs bulsada yok edemiyor
mjnetavastın yeni sürümü güzel ama güven vermeyen bir yazılım.bir antivürüsün başarısı diğer avlarlarla taramalar yapıdığında virüs bulup bulmamamısıdır.Avastı geçiçi olarak kaldırın ve kaspersky veya avira kurun.full system taraması yaptırın.eğer bilgisayarınızda virüs veya türevleri çıkmıyorsa avast başarılıdır.Yok virüs çıkarsa,başarızdır.yaptım avast buldu sılmedım nod la taratttırdım o bulamadım cok memnunum valla ben avasttan guncellestırmelerı yaptın mı kral gıbı program
Uzun bir süre bende kullandım(1 yıl) sonra kaldıram diğer bir avla taratam dedim.avira kurum makinama ve 500 tane virüs buldu.avast ise uyuyordu.bu kötü tecrübemden sonra kullanmamaya,kullananlarıda uyarmaya çalışıyorum.
Eğer size güven veriyorsa kullanın ama pekde güvenmeyin.