Bir kaspersky diyorlar bir avira hangisi iyi karar veremedim.
antivirüs seçiminde ikilemde kaldım.
- 1
- 2
Her ikiside kendisini kanıtlamış yazılımlar. Her ikisininde koruma, yakalama oranı birbirine yakın. Kaspersky koruma bileşenleri oldukça geniş ve tam koruma vaadediyor, tercih edebilirsiniz.
2 side güzel birer yazılım korıma bakımından ama kaspersky ın tr olması ve bazı üstün özellikleri yüzünden kaspersky daha etkili koruma saglar
ve tabiki hepsinden önemlisi sen çok dikkatli olacaksın ki kaspersky işine yarasın. egr dikkatsiz olur, her buldugun gördüğün dosyaya atlarsan, değil kasper, kasperin babası gelse sana faydası olmaz
Eğer Ramın 1 Gb ve üzeri ise sana şiddetle kaspersky kullan diyorum.Ben şu ana kadar Kaspersky gibi virüs programı tanımadım.Çok müthiş bir program.KESİN KULLAN
Recep BaltaşKaspersky ile Avira karşılaştırılamaz bile. Arkasında Dünya'nın en güç laboratuarlarından birin taşıyan Kaspersky tabii ki...Bende kasperskye çok güveniyordum da, bugün sabah bilgisayar boşta sadece radyo dinlerken abuk sabuk setuplar kurulmaya başlayınca bir daha düşündüm. Sistemin yedeğini yüklemek zorunda kladım , kaspesky uynamadığı için. Hani conficker diyeceğim kaç defa tarama yaptım, kaspersk sürekli güncel ayrıca microsoft yamalarınıda takip edip eksiksiz kurdum, ekstra bir yazılım vs. çalıştırmadım, bilmediğim hiçbir siteyede girmedim ama kaspesky uyudu nerden geldiğini anlayamadım sahte güvenlik yazılımı kurulmaya başladı.
Arkadasim Kaspersky diyenlerin 100 de 75 kacak kullaniyor zamaninda hepimiz yaptik bu isi ama kara liste blacklist olayi gina getirince Avirayi denedim 2 senedirde mennunum hic bir sorunum yok parali en kral versiyonu 6 ay bedava kurar denersin bedava versiyonu commodo tarzi bir programla takviye etmek gerekiyor ama korumasi gene harika.
Simdi is yerinde degil evde kullaniyorsan Avira free + commodo yada 6 ay primium versiyonu bedava kur yok ben Kaspers kullancam diyorsan onu kur.
Herkez aliskanliklari yada kendi bilgisi icinde yaziyor.
Ayrica sanki kasperin laboratuarları cok bilmemnede Antiviri evde yaziyorlar sanki her dönemin 1cileri oldu son 2 senede Antivir her testte ilk 1 ila 3 arasinda parali alicak olsam G-data alirim zaten adamlar sürekli 1ci ona bakicak olursak.
karpersky de sorun yaşamıştım benim tavsiyem avast home sıkıntı yaşamadım
prodigyarakadaşlar kararımı verdim avira premium security 2009 kurdum bu da internet kesildi nasıl kurcam?İnternetinin kesilmesinin nedeni kurduğunuz ve buradaki tavsiye edilen bir çok şey Antivirüs'ün yanında bir çok ıvır zıvır kurmaktadır. İnternetinizin kesen de bu tür paketlerin yanında gelen "Firewall" veya Güvenlik Duvarıdır. Avira Premium ayarlarından güvenlik duvarınızı kaldırabilir veya güvenlik duvarı seviyelerini indirebilirsiniz.
avirayı geç kis i seç te kim bunların ikisini saya kıyaslandırmayı başardı anlayamadım tabiki kis yılların tecrübesini birleştirirsem kis ilk sırada ikinci sırayı nod 32 alır gerisi yalan...
eğer kasperskyı para verip lisanslı alacaksan,çok iyi koruma sağlıyor ama internetten key serial vs gibi şeylerle kullanacaksan boşuna onu kurma bile,avira gördüğüm bedava en iyi antivirüs(premium seçeneğide var ama free versiyonuda gayet iyi,ayrıca en iyi diyorum çünkü diğerlerinide denedim avast sapıtıyo,nod32 bi türlü bulamıyor vs, diğerlerini saymaya bile gerek yok boşa hdd israfı).yani avira kullan 2009 versiyonu çok güzel
bilgisayla tanıştıgımdan beri kaspersky kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı ..açıkcası kis önerrim sana.
karatutku49Eğer Ramın 1 Gb ve üzeri ise sana şiddetle kaspersky kullan diyorum.Ben şu ana kadar Kaspersky gibi virüs programı tanımadım.Çok müthiş bir program.KESİNsistemin 2 gb bir de vista değilde xp olursa kaspersky kesinlikle kasmaz.
Recep BaltaşKaspersky ile Avira karşılaştırılamaz bile. Arkasında Dünya'nın en güç laboratuarlarından birin taşıyan Kaspersky tabii ki...ne laboratuarı abicim avira da lab yok da onun için mi testlerde birinci geliyor.... dünyanın en güçlü laboratuarıymış. bu gibi yazılar bana nedense hep hikaye gelmiştir.
- 1
- 2