Arkadaşlar araştırıyorum araştırıyorum ama forumlarda herkes aklına geleniz yazmış.Yani gerçekten kullanan varsa performansı ve güvenirliği ile ilgili net bilgi veren aradaşalr gerekiyor.Benim araştırmama göre
1-NORTON 2-KASPERSKY 3-BİTDEFENDER iyi görünüyor.Bunalrın hangisini tercih edersiniz?PC'Yİ KASMAYACAK,GÜVENLİ bir ANTİVÜRÜS arıyorum?
Antivirüs seçiminde kararsızım
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
201 mesaj
Güvenlik için tek bir program asla işe yaramaz. Bence yazdıklarınıza ek olarak Malwarebytes Anti-Malware + Zemana AntiLogger + Aşılama programı (Spybot gibi) ve Spyware Doctor. Ama bunların hepsi ücretli yazılımlar alın demiyorum ama deneme sürümleri bile çok işe yarıyor.
Son Düzenleme: fbli ~ 08 Ekim 2011 15:52
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
2006 dan beri Kaspersky kullanıyorum hiç bi sıkıntım olmadı.
ücretli kullanacaksanız kaspersky'nin son sürümleri işinizi görür ama fbli'nin dediği gibi tek bir program tam olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayamayabilir bunun yanına kendiniz free antivürüslerden kurarak işinizi sağlama alabilirsiniz
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
ücretli kullanacaksanız kaspersky'nin son sürümleri işinizi görür ama fbli'nin dediği gibi tek bir program tam olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayamayabilir bunun yanına kendiniz free antivürüslerden kurarak işinizi sağlamaBenim yaptığım gibi kaspersky+ad aware ama kaspersky'e tanıtman gerek diğer güvenlik programını kaldırıyor çünkü :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
124 mesaj
ücretli alıcaksan kesinlikle kasper sky kullan yok ama ücretsiz almaktan vazgeçersen bence hiç öyle lisan bulcam 30 günlük deneme sürümleryle falan uğraşma mse yükle :)