Antivirus uyarı mesajları . Net Saldırıları !!!

whitewarriortr
20-04-2007, 08:54   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Intrusion.Win.NETAPI.buffer-overflow.exploit
Intrusion.Win.LSASS.exploit

antivirus proğramı bu mesajları veriyor. acaba ne yapmam lazım.!!!

Borga-x
20-04-2007, 08:56   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Antivirus sana yapman gereken 2 secenek verecektır.Birisi dosyayı kurtarma bir digeri dosyayı silme. Dosyayı kurtarmayı dene baktın olmadı KASPERSKY kuracan guncelleyıp tarıcan bilgisayarı+bonusu AD AWARE kurcan spyları taratcan.

Hiçbiri olmadı basıcan formatı :D

asimileci
20-04-2007, 09:04   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

kaspersky temizliyor al sana kanıtı:
kaspersky kur keyfe bak
hangi programı kullanıyorsun?

benersince
20-04-2007, 09:18   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
asimileci
:
kaspersky kur keyfe bak

black_flood
20-04-2007, 09:40   |  #5  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

bu sanırım virüs olayı değil herkes paranoya olmuş burda hemen antivirüs diyede ben bunun aynını daha önce gördüydüm.arkadaşım kullandığın firewall yazılımın ne ilk önce onu söyle birde usb modemmi kullanıp bağlanıyorsun nete.bunun tartışması çok olmuştu sistem uzmanlığı ve mühendisliğinde ve en sonunda usb modemlerde bütün portların açık olması nedeni ile bu tarz uyarıları antivirüs ve firewalların verdiği ortaya çıktı.tek çözümü adam akıllı tek rj45 özellikli bir modem alıp kullanman içindeki ifrewall portları tuttuğu için dışardan bu tarz tetiklemeler olmaz ve sorunun  çözülecektir.ama başka bir sorun varsa onuda belirtmelisin.ona göre donanım yada yazılım diyelim.

henimex
16-11-2008, 10:54   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj

arkadasında dedigi gibi bu virüs degil. bu network yada internet üzerinden gelen saldırı niteliğinde bir sey. benimkisi network üzerinden oluyor.

internet cafe işletiyorum ve bu uyarı geliyor. uyarıdan sonra kaspersky IP yi blockluyor. blocklanan bilgisayarda ses denetimleri devre dışı kalıyor. aynı zamanda da svchost.exe ye hata vermesine neen olup ag erisimini kısmen kapatıyor. (yani direk bilgisayarın uzerine tıkladıgımızda girmezken xçalıstır komutuna \\server-01\kayitlar dedigimizde girebiliyoruz.) bu problemler yeni yeni ortaya cıkmaya basladı. modemimin üzerinde bir kaç açık port var emula için ! bu zamana kadar bi sorun olmamıstı 4 portlu US Robotics modemim.

bilgisi olan arkadasların cok acil yardımını bekliyorum. şimdiden teşekkur ederim.

Tam Hata Mesajı

Group : Absent
16.11.2008 10:43:48        TCP from 10.0.0.36 to local port 445        Absent       

Detected: Intrusion.Win.NETAPI.buffer-overflow.exploit               

Son Düzenleme: henimex ~ 16 Kasım 2008 10:59