ben yeniyim aranızda ücretsiz eset veya iyi antivürüs programı olan varmı
antivirüs
bende arıyorum ama adam akıllı yazılım tavısye eden yok bene beklıyorum ama free surum arıyorsan avıra free personel onerırım . freee olanlardan en ıyısı o yınede sen arastır kullandılarımın ıcınde en ıyısı oydı yanlız tam koruma saglamıyor bana gore cunku cok fazla gezınıyorum nette . eger bılınclı ısen cok fazla meraklı degılsen her sıteye gırmıyorsan avıra derım . cok fazla arastırmacı ısen yetersız kalabılır.
Ücretsiz antivirüs istiyorsanız seçeneklerden biri; https://www.chip.com.tr/blog/rece ... ntivirusu_3513.html
İyi Donanımlılara Önerim: bence eset smart security 4 (cracksiz, serial sağlayan programla sorunsuz ayrıca etkileşimli moda al firewall'u) + avira antivir personal free(reklamların çıkmasını engellenmiş şekilde kur ) + kaspersky 2010 (başlangıçta açılmasını engelle ve hack siteleriyle banka vb. yerlere girerken aç) + anti malware free (sadece tarama özelliği olan sürümü kur)
ayrıca istersen xp için UAC programı kullanabilirsin ama kasabilir.son olarak eğer bu da yetmez dersen deep freeze...
Eski bilgisayarlar:
XP İçin(eski bilgisayarlar için en iyisi):Sadece Avira Antivir free ve internette dolaşırken sınırlı hesabı kullan. Modemindeki firewall özelliğini aç.
Vista ve Win7 İçin:Sadece Avira Antivir free ve internette dolaşırken standart hesabı kullan. UAC açık kalsın ve modemindeki firewall özelliğini aç
Umarım yardımım olmuştur.
sadece KIS 2010 koruyor korumasına da virüs veri tabanı daha iyi olan Avira Antivir'i de yanında kurmak daha akıllıca