merhaba . ben deniz. size sorum olacaktı. ben pc ye yeni format attırdım. içinde antivirus yok. yüklemem. gerektiğini. düşünüyom.bana bedaava olanb bi av ünerirmisiniz. microsoft s. essential hariç. bilgisayarcı öle dedi. mse yükleme.
antivirus.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
725 mesaj
hacı yağı kulan en etkilisi bu : )
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Ben de onu söyliyecektim avira antiviri kullan.
Yıllanmış Üye
725 mesaj
tabi ya avira kulan kim söyledi sana hacı yağı kulan diye : )bide avast var ama boşver.
Son Düzenleme: layra41 ~ 28 Kasım 2010 21:39
Yıllanmış Üye
364 mesaj
merhaba . ben deniz. size sorum olacaktı. ben pc ye yeni format attırdım. içinde antivirus yok. yüklemem. gerektiğini. düşünüyom.bana bedaava olanb bi av ünerirmisiniz. microsoft s. essential hariç. bilgisayarcı öle dedi. mse yükleme.AVG internet Security var internette 8 yıllık keyleri dağıtıyorlar :D
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Merhaba,
Çok istersen Avira'nın ücretsizini kullan ama bazı kampanyaları var araştırısan bulursun.Onlarla ücretli sürümlerini 3'er aylık keylerle(orijinal)kullanabilirsin.
Ya da Norton var.Yine 3'er aylık promosyonlar tercih senin...
AVG internet Security var internette 8 yıllık keyleri dağıtıyorlar :Ne ilginç değil mi?8 yıllıkSon Düzenleme: -MHG- ~ 29 Kasım 2010 15:31
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Lan MSEye hayır diyenadam Microsoft'un Windows'unu neden kullanır.Ben MSE Kullanıyorum ve memnunum
Yıllanmış Üye
922 mesaj
Merhaba,Çok ilginç bencede. :D. Bu arada Free olarak Panda Cloud veya COMODO Internet Security öneririm.
Çok istersen Avira'nın ücretsizini kullan ama bazı kampanyaları var araştırısan bulursun.Onlarla ücretli sürümlerini 3'er aylık keylerle(orijinal)kullanabilirsin.
Ya da Norton var.Yine 3'er aylık promosyonlar tercih senin...Ne ilginç değil mi?8 yıllık
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
buraya bak
bazen kapanyalar oluyor.