Öncelikle güvenli olan artık Antivirüs değil İnternet Security yazılımlarıdır. Günümüz teknolojisinde Web' in önemi gitgide artmakta, Çevrimiçi Alışverişler, Güvenli Bağlantılar vs. artık İnternet Security yazılımlarını zorunlu kılıyor bence. Hiçbir Güvenlik Yazılımı tam koruyamaz, bu doğru bir ayrıntı, ancak her zaman iş Kullanıcıda bitmektedir, Koruma yazılımlarına gelince, ben öncelikle Tecrübeli bir marka olmasından yanayım ki zaten bu işe yıllarını veren markalar bellidir, Kaspersky-Symantec vs. ayrıca bir Güvenlik yazılımını şayet Güncel tutmayacaksanız zaten baştan kaybetmiş olursunuz, tabiki programın kalitesinden yana Kullanım kolaylığı, Pc kaynaklarını ne denli kullandığı, Yazılımın dili de çok önemlidir, Herhangi bir yabancı diliniz olmadığı halde bir Güvenlik yazılımını yabancı dil de kullanmak bana her zaman çok saçma gelmiştir, zira bana göre Antivirüs-Güvenlik yazılımı mutlaka Türkçe olmalıdır, yazılıma ancak bu şekilde tam hakim olabilirsiniz, doğal olarak da bu size koruma olarak geri dönecektir. Her zaman ücretli Güvenlik yazılımlarının iyi koruma sağladığı gibi bir yanlış genelleme var, İnanın biz ne Bedava yazılımlar gördük nice Ücretli yazılımlardan kat kat iyi koruma sağlıyorlar, son olarak, Antivirüs değil İnternet Security yazılımlarını tercih etmelisiniz, iyi bir koruma için ...