Arkadaşlar sizce en iyyi antivirüs hangisi...
windows xp sp2 256mb ram 1.80ghz kullanıyorum.yorumlarınızı bekliyorum...
ANTİVİRÜS
kickshawInternete adım atan her yeni üye bu soruyu sormak zorunda mı? :)iyi bir noktaya parmak bastın.şimdi düşünüyorum bende sormuşmuydum diye ama sormadım eminim.
sorunun cevabına gelincede
ben kaspersky kullanıyorum.hiç bir sorun yok.sen istediğiin kullanabilirsin.panda, norton, antivir,bitfender vsss
Forumda bi arama yaptır. İstediğinden fazla cevap bulacaksın.
arkadaş sakın bu sisteme Norton ve vesiyonlarını yükleme mahvedersin PC ni.kasperksky sana tavsiyem amaa yanına Ad-Aware yi kullanmayı ve windows güvenlik duvarını açık tutmayı unutma.unutmaki bir antivirüs programı tek başına bir işe yaramaz destekçi ister!başarılar...
Herkes şu kasperskyi övüyör. Peki virüs sistem dosyasına bulaştığında kasperski o dosyayı silip sistemi çökertiyor mu, eğer çökertmiyorsa bende ona geçmeyi düşünüyorum. Tabi diğer anti-virüs programları içinde aynı sorum için cevap verebilirsiniz.
sana önericeyım en iyi vüris programı f secure antivüris programı
Ben sana sadece antivirüs programi degil Internet Security Versiyonlarini secmeni öneririm. Örnegin bende su anda Kaspersky Internet Security kullaniyorum. Anti Virus, Anti Hacker, Anti Spyware, Anti Spam hepsi birarada. Bu sekilde komple bir program kullanirsan herhangi bir cakismada sözkonusu olmaz ve herhangi bir siteye girdiginde örnegin truva ati filan sana yüklenmeye calistiginda gercek zamanli korur. Norton Internet Security 2007 ninde cok iyi oldugunu okudum Chip Kasim (Almanya)Dergisinde
kaspersky kullandım... pc kastı
sarrrrkaspersky kullandım... pc kastıHic kasmayan bi güvenlik programi yok maalesef ancak en az kasan bence nod32 dene..
kaspersky sistem dosyalarını norton gibi hiçbir şekilde silmiyor,üstelik yedeklemesini alarak karantinada sil dediğin dosyaların bileorada durduğunu görebilirsin.unutmaki sürekli güncellemesini yaparak antivirüs programını güçlendir
Free home edition'u mevcut bir program olan Avast! Antivirus'u tavsiye ederim. Cok guclu bir koruma saglamasina karsin dusuk sistem gereksinimleri ile goz dolduruyor. Programi kurduktan sonra internet sitesinden Free Home lisans key icin kayit oluyorsun. Kayit isleminden sonra Lisans keyi emailinize geliyor. Lisans keyi 1 yil gecerli. 1 yil sonra tekrar kayit yenileyerek lisansinizi 1 yil daha uzatabiliyorsunuz.
Ben Kaspersky 'ı öneririm.Sakın ha Norton kuruyum deme çünkü çok kasıyo.Kaspersky ona göre hiç kasmıyo.
Eğer hiç kasmasın diyosan Nod32 ideal.En az kasan antivirüs programlarından.
sarrrrkaspersky kullandım... pc kastı256MB RAM çok yetersiz. Ramini mutlaka en az 512 ya da 1GB yapmalısın ki bu kasma olayı en aza insin.
antivir ve nod32 128 mb. bellekle de çalışır arkadaşlarda 2006 nın konusunu hortlatmanın da gereği yoktu şimdi.