Beyler avira yüklüydü update yap diyom baslıyo ama ilerlemiyo bi süre sonra kapanıyo kaspersky pure 2010 yükledim oda aktive olmuyo ve güncelleme yapmıyo bu sorunu nasıl düzetlçem
Antivirüsler Güncelleme yapmıyor
internetede tek operadan giriyo mozilla hiç açılmıyo ie de sayfa görüntülenemiyo diyo
İnternet bağlantın ile bir sıkıntın var.Ağ bağlantılarından internet bağlantını , eğer windows 7 kullanıyorsan tanıla.Eğer windows xp kullanıyorsan onar. seçeneklerini kullanarak basit bir yöntemle sorunu halledebilirsin.dns ayarlarıyla da ilgili olabilir.bilirsin yasaklı sitelere girmek için çeşitli dnsler kullanılır..dnslerini de orijinal haline getir , eğer değiştirdiysen.sorunu çözemediysen modeminin arkasında reset tuşu olacaktır.ona 3 sn. basmalısın.ondan sonra internete bağlanmadan önce browser'ının boşluğuna 192.168.1.2 yaz ve enter'la.kullanıcı adın ve şifreyi gir.sonra internete bağlanmayı dene.ilk önerimde sorun büyük ihtimalle hallolacaktır.ama sen bize durumun hakkında bilgilendir.<
malesef olmadı ie hala girmiyo pcde virüs oldundan eminim ama antiler güncelleme yapmadından taramada yapamıyorum yokmu bunun baska çözümü
PC'yi güvenli modda aç.
Combofix indir, sistemi tarat.
http://www.gezginler.net/modules ... d=combofix&lid=7011
Yeniden başlat, normal oturum aç.
onu çok denedim işe yaramıyo malesef
yardım edecek yokmu yav ie mozilladan internete giremiyorum internet dowload menager orbit gibi programlarla indirme yapamıyorum antivirüs yüklüyorum güncelleme yap diyorum ama güncelleme yapmıyo microsoft ve antivirüslerin sitesine girebiliyorum herşeyi denedim ama olmadı conficker temizleme aracı ile pcmi taradım ama nafile