aktif internet ve online oyun kullanıcısıyım. avast internet security kullanıyorum(full) fakat yetersiz gelmesinden korkuyorum. yani sanırım internet securitylerler normal antiler farklı oluyor. o yuzden avast inmternet securty nin yanına ne kurmamı tavsiye edersiniz? yada sadece onu sil sunu kur daha iyi gibi öneride olabilir.şimdiden ilginize teşekkür ederim
antivürüs tavsiye lazım
avasttan 1000 kat iyi olmasının sebebini öğrenebilirmiyim.
Avastın ne olduğunu artık herkes biliyor tartışmaya gerek yok gibime geliyor.
Ücretli : McAfee Total Protection / Norton Internet Security 2010 / Kaspersky Pure - Internet Security 2010 - 2011 (Bu programlar Türkçedir)
Ücretsiz : Avira AntiVir (Türkçe desteği yoktur.)
Antivirüs anketi açtım burdan da alternatiflere bakabilirsin : https://www.chip.com.tr/forum/201 ... iyoruz_t167551.html
Önemli değil sistemi kasmayacak iyi bi program olarak Norton iyi McAfee ve Kaspersky çok kaliteli olmasına rağmen biraz fazla yoruyor bilgisayarı. :)
Bence arcavir kullan. internette keyleri mevcut.
Sadece antivirüs önermişler...
Ücretli alabiliyorsan Kaspersky,ESET,Norton dan birini seç derim.
Ücretsiz ise Avira Antivir Personal kullan.
+ThreatFire
+Malwarebytes Antimalvare
+Spybot Search&Destroy
+COMODO Firewal.
Özellikle COMODOyu kurmanı şiddetle öneriyorum :)
Ücretsiz tavsiye istersen kesinlikle antivir derim.Neden dersen yaptığım ücretsiz programlar testinde sadece antivir dosyayı kaydetmeme izin vermedi.Bu testi sende yapabilirsin arama motorunda EICAR testi diye arat makale çıkar.Ücretli olacaksa ve set halinde istiyorsan Bitdeffender derim.
Ücretsiz tavsiye istersen kesinlikle antivir derim.Neden dersen yaptığım ücretsiz programlar testinde sadece antivir dosyayı kaydetmeme izin vermedi.Bu testi sende yapabilirsin arama motorunda EICAR testi diye arat makale çıkar.Ücretli olacaksa ve set halinde istiyorsan Bitdeffender derim.EİCAR testini bulamayan antivirüs kaldımı ?
avira antivir personal free kullanıyorum ve çook memnunum diyebilirim :)