Antivirus programınızı test edin
Notepad i açın ve tek satır olarak aşağıdaki satırı kopyalayıp yapıştırın
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
eicar.com olarak yazdığınızı kaydetin. Antivirus programınız sizi uyarmalıdır.Uyarmıyorsa programınız çalışmıyordur.
Not bu bir gerçek virus değildir. Sadece test amaçlıdır. Zaten antivürüsünüzde de yaazr deneme dosyası die.European Institute for Computer Anti-virus Research (EICAR) tarafından geliştirilmiştir.
benimkiler uyarı verdi.Ya sizinkiler???
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Antivürüs Testi
illede eicar.com diye kaydetmeniz gerekmiyor kafadan kjfhwrafuıywreu gibi bişeyler sallayın gene uyarı veriyor. önemli olan isim değil için de bulunan kod
evet hemen uyardı :D sorun yok demekki saol bilgi için :D
Ben bu testi daha değişik bir biçimde yaptım şöyleki malum kodu yapıştırdığım txt dosyasını telefonuma attım ordanda bluetooth vasıtası ile PC ye attım kaspersky,PC Tools internet security,Trend Micro Dosyayı kabul etti hatta açmama bile izin verdiler dosyayı tarayınca jetonları düştü amma ve lakin Avira Premium Security Suite dosyanın pc'ye girmesine bile izin vermedi telefonumda cihaz dosyayı kabul etmedi tekrar deneyin yazdı
trend mıcro guvenlı olarak karantinaya aldı
Avira signatüre virüs buldu.Çalışıyor:D
eltahirBende daha kaydetmeden uyarı verdi(com uzantısı ile) sonra uzantısını txt yaptım yine uyardı. Üstelik vps sürümü 2008 güncel değil. işte ben bu antivirüsü kullanmayımda ne kullanayım
Avastın gözünü seveyim
avira tam kaydettim adını yazdım çılıt abi burda bişiy var kaşıyımmı diye sordu dedim kaşıma parcala :D hiç affı olmaz... tek rakibi Battal gazi yakar yıkar
bende eset smart securıty ile denedim anında uçurdu sorma gereği bile duymadı:D:D
ibrahim19avira tam kaydettim adını yazdım çılıt abi burda bişiy var kaşıyımmı diye sordu dedim kaşıma parcala :D hiç affı olmaz... tek rakibi Battal gazi yakar yı
Avast ötmeye başladı...:D:D:D:D:D.D:
bende bişi olmadı...
Dosyayı kaydet diyorum. Kayboluyor. :(
Virüs Güvenliğiniz İçin , Virüs Kodlarınamı İhtiyaç Duyuyorsunuz ? :)
Peki Ya Bazı Güvenlik Programları Tarafından Tanımlanmayan Zararlı İçeriklerin Tıklandığında,Rapor Vermeden ve Sızdırma Gerçekleştirip Kullanıcısını Tehlikeye Atabileceğinide Unutmamız Gerekir.
Biraz Daha Hassasiyet Arkadaşlar...
Kolay Gelsin :)
savasmeral hocam kaç tane antivirüs programın var senin:))
tşk. kardeşim benim virüs programım da hmn virüs var didi:)
...Avira Antivir...
0Io_II_oI0savasmeral hocam kaç tane antivirüs programın var senin:))Yazdıklarımla denedim işte isteyen buyursun denesin bizde yalan yok hilafta yok