Antu Foruma Üyelik Niye Bu Kadar Zor?

byyengec
03-02-2010, 13:37   |  #1  
byyengec avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj

Sıkı bir fenerbahçeliyim.Antu foruma üye olmak istedim hotmail yahoo gmail vb. mail istemiyor tamam olabilir.Kendi adresim mailim var o maili kullandım olmadı gov.tr uzantılı bir mail var kullandım onuda kabul etmediler. Nedir bu böyle ajanımda gizli bilgileremi sızmaya çalışıyorum sanki!

bilgi_çağı
24-02-2010, 23:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
349 mesaj

ultrAslan gibi bazı siteler sizden ttmail gibi ücretli e-mail adresi isterler ayrıca bu da yetmez gibi daha başka şeylerde isterler sanırım Antu da bu tip sitelerden biri.

Buradaki amaç güvenlik ve ayrıca sizlerin ona, onlarında sizlere güvenmesi.Bu yüzden ücretli e-mail istiyorlar. Yani, "Güvenlik ve Güvenirlik" açısından bakıyorlar.

Google de bir araştırma yaptım hatta Antu.coma üyelik için benim dediğim ücretli e-posta adreslerinden birini istiyorlar. Bakınız alttaki linke:
http://forum.antu.com/UyeKayit.aspx

Son Düzenleme: bilgi_çağı ~ 24 Şubat 2010 23:12
_hEro
24-02-2010, 23:45   |  #3  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Aynen öyle.Ücretli mail adresinizin olması gerekir.Ben 3, 4 sene önce bir site bulmuştum.Antu.com sisteminin kabul ettiği.Üstelik ücretsizdi ama maalesef şimdi hatırlayamadım.O üyelikle 1 sene sıkı takip ettim siteyi.Şimdi ise abim kullanıyor.Siz o siteyi bulmaya bakın.