Anyka USB Web Camera driver bulamıyorum.

maxcilopez
07-03-2009, 21:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

İyi günler merhaba arkadaşlar.

Adresindeki ürünü satın aldım. Ve cihazın kamerasını PC cam olarak kullanmak istediğimde bilgisayarınızda yeni donanım bulundu gibisinden bir diyalog penceresi geliyor. Bu diyalog penceresinde Anyka USB Web Camera driver driverini otomatik veya manuel olarak listeden belirttiğiniz yerde driveri yükle seçenekleri geliyor. Her ikisinide denedim fakat driveri yüklemiyor.
Cihazın CD ile birlikte gelen
[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=birseyuindir038.jpg][/URL]
Yukarıdaki resimde görülen dosyalar mevcut. Fakat hiç bir şekilde driveri yükleyemedim. Ne yapmamı önerirsiniz. Teşekürler.

Mustafa Can
07-03-2009, 22:09   |  #2  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

manuel olarak yükle de listeden bu klasörü seç bilgisayarı yeniden başlat Am Cap.exe'yi aç görüntü geliyor mu bak

zxsel
07-03-2009, 22:10   |  #3  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj

dosyanın yerını  tam olarak goster yada bılgısayarımdan yonetı tıkla   odra aygıt yonetıcısı nı tıkla  sonrada yukar pemcerene  pc camı ? ısaretını tıkla drıverını  cd tak yukle yanı guncellestırı  tıkla   ok  eger drıver versıyonu yanlsısa  googleden drıver ı ara bu lındır kur pc yı yenden baslat   drıverı kurunca o aygıt yonetıcısından unlem ısaretı cıkmıyorsa dogru yuklendmıs calısır demek tır ancak soru ısaretı varsa yukleyememıssın demektır   ok...