Aopen dvd combo cd sürücüm var cd yazmaya çalıştığımda bütün yazma işlemlerinden sonra cd yazma işlemi başarıyla tamamlandı mesajı geliyor fakat yazdığım cd yi tekrar bilgisayarıma taktığımda boş cd menüsü geliyor yani cd ler yazıldı mesajı geliyor ama cd ler boş sorun ne olabilir
yardım ederseniz sevinirim
Aopen CD yazma Sorunu!!!!
genelde bu tip sorunlar cd sürücüsü ve lensi eskidiği zaman olmaktadır cd sürücün 1,5-2 seneyi doldurduğunda böyle problemler görülmesi normal karşılanmaldır buda yeni bir tane almanın zamanı geldiğini işaret eder eğer dvd combo sürücün yeni ise yazma hızı en küçükte cd yazdırmayı dene ozaman sorun çözülür bide hala sorun devam ederse garantili ise servise götür
cd yazmakta kullandığın program,tahminimce nero ise yeniden yüklemeni veyahut yeni bir versiyonunu yüklemeni öneririm arkadaşım.
valla arkadaşlar süpersiniz ya sorunum nero ile ilgiliymiş karşınıza sürekli soru ile geliyorum ama cevabımıda hemen alıyorum sizlerden öğrenip bir gün bende profesyönelce cevaplar vericem seviyorum chip Forumu teşekkürler
AlkalineAopen dvd combo cd sürücüm var cd yazmaya çalıştığımda bütün yazma işlemlerinden sonra cd yazma işlemi başarıyla tamamlandı mesajı geliyor fakat yazdığım cd yi tekrar bilgisayarıma taktığımda boş cd menüsü geliyor yani cd ler yazıldı mesajı geliyor ama cd ler boş sorun ne olabilirsen simülasyon mu yapıyorsun; bu yaptığın onu aklıma getirdi.
yardım ederseniz
Elvis32
sen simülasyon mu yapıyorsun; bu yaptığın onu aklıma getirdi.
o ne olaki???