APPCRASH
arkadaşlar wista çalıştırmak istemedigi programlar için böyle bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim kurdugum programların hepsini böyle yapıyor hiç bir programı çalıştıramıyorum yardım lütfen
APPCRASH
arkadaşlar wista çalıştırmak istemedigi programlar için böyle bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim kurdugum programların hepsini böyle yapıyor hiç bir programı çalıştıramıyorum yardım lütfen
Vistayı onarman gerekiyor ama onarmadan önce virüs taraması yapmalısın.
Virüs taramasının ardından
Başlat/arama çubuğuna sfc /scannow yazıp enterla,
Ardından ccleaner programıyla hem registry hem de sistem temizliğini yaparsan sorun yüksek ihtimal çözülür.
mustafa bey çok şeyler denedim olmadı programı kuruyorum ilk olarak çalışıyor ertesi gün makinayı açtıgım da bu hatayı veriyor
Sorun imzasi:
Sorunlu Olay Adi: APPCRASH
Uygulama Adi: ProgDVB.exe
Uygulama Sürümü: 4.0.0.0
Uygulama Zaman Damgasi: 4880ec92
Hata Modülü Adi: StackHash_0a9e
Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgasi: 00000000
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzakligi: 00000000
OS Sürümü: 6.1.7100.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1033
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
sadece prog dvb degil sonradan benim kurdugum bütün programlar hep böyle yapıyor oysa aynı programlar xp ile gayetgüzel sorunsuz çalışıyor 32 bit 64 bit farketmiyor her ikisindede aynı olay
güvenlik programı kurmadım XP SP2 seçerek çalıştırmayı deneyiniz. Aynı sorun devam edecek mi? bunda denedim tek yapabildigim programı kaldırıp tekrar yüklüyorum çalışıyor ertesi gün gene aynı hata
deneyeyim bakalım ama olmayacak başka bir sorun var ama bir türlü bulamıyorum ramlar falan yani sistem 4 aylık bu windows wistada veri yürütme engellemesi var işlemcide bunu destekliyor bunu devre dışı nasıl bırakabilirim kanımca onunla ilgili yardımlarınız içinde teşekkür ederim sagolun
şu anda zaten wistayı kaldırdım viw7 kurdum aynı sorunlar ondada devam ediyor bu bahsetıgın programı nerden bulabilirim teşekkürler
kota sorunum var ama bir şekilde elde edebilirim bir deneyelim bakalım ne olacak ilginize çok teşekkürler
olmadı arkadaşlar programı kuruyorum çalışıyor 24 saat sonra program çalışmıyor kaldırıp yeniden yükledikten sonra çalışıyor çok basit bir olay amma nasıl çözecegimi bilemiyorum xpde bu programlar gayet güzel çaşıyorken win wistada ve 7de neden böyle oluyor bir türlü anlam veremiyorum tekrar teşekkürlerimi sunuyorum sagolun var olun