Apple'dan iPhone 5S için yeni ipucu!

CHIP Online
10-04-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın yeni iş ilanı, iPhone 5S'te bu etkileyici özeliğin de olacağı iddialarını yine ateşledi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/app ... ni-ipucu_39687.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Apple'ın yeni farkedilen bir iş ilanı, şirketin iPhone 5S'te ve fazlasında bir parmak izi tarayıcısı kullanabileceği iddialarını güçlendiriyor.

Şirketin Florida'daki Space Coast'ta Melbourne Design Centre için yeni bir yazılım mühendisi avına çıktığı anlaşıldı. Bu bölge, Apple'ın geçen sene 365 milyon dolara aldığı parmak izi sensörü uzmanlarının bulunduğu AuthenTech ile aynı bölgeye denk geliyor. Apple web sitesindeki bu tek Florida tabanlı iş ilanında "donanımı yapılandırmak ve denetlemek üzere alt seviye kod yazacak" yetenekte bir kişi aranıyor.

İş ilanında parmak izi tarayıcılarından bahsedilmese de, başvuranların donanım ve firmware etkileşiminde tecrübeye sahip olmaları gerekiyor. Burada parmak izi tarayıcısının ve ilgili yazılımla arasındaki iletişimin kastediliyor olması muhtemel.

Apple'ın gerçeğe dönüşmeyen birçok teknolojiye yatırım yapmadığını da hatırlatmamız gerekiyor. Bir sonraki iPhone'da gerçekten parmak izi güvenliğinin olup olmadığını öğrenmek için biraz daha sabretmemiz gerekecek.

Tüm Konu: Apple'dan iPhone 5S için yeni ipucu!

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr