Apple dünyanın en değerli şirketi!

CHIP Online
11-08-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yükselişi durmayan bu teknoloji devi, artık resmen dünyanın en değerli şirketi oldu! Ancak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... -sirketi_28541.html

Resimlerle: Apple'ın ilk on çalışanı!

iPad 2 satışları, iPhone 4'ün piyasaya çıkışı ve Mac bilgisayarlardaki büyük gelişmelerden sonra Apple dünyanın en değerli şirketi olma konusunda 50 milyar dolarlık çok büyük bir adım attı. Pazartesi günü açıklanan resmi sonuçlardan sonra ise Apple artık resmen dünyanın en değerli firması oldu.

Değişken piyasa koşullarından dolayı dünyanın en değerli şirketi olarak gösterilen petrol devi Exxon Mobil, değerinden kaybederken Apple şimdilik piyasaların kötü gidişinden etkilenmemiş gibi gözüküyor. Salı günü itibariyle Apple'ın değeri 341,5 milyar dolara yükselirken Exxon Mobil'in değeri 341,4 milyar dolara geriledi.

Tabii Exxon piyasa değerini kısa zamanda yeniden yükseltip Apple'ın önüne geçebilir ancak an itibariyle Apple dünyanın en değerli şirketi.

Tüm konu: Apple dünyanın en değerli şirketi!

Resimlerle: Apple'ın ilk on çalışanı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple bu yerini uzun süre koruyabilir mi?

endlessnight
11-08-2011, 16:19   |  #2  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Şirketin kasasındaki nakit abd nin hazinesindeki nakitten daha fazla. Adamlar koskoca abd yi donunda sallıyor. Tabiki en değerli şirket olur.

Qromodynmc
11-08-2011, 16:22   |  #3  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Dünya için en değerli şirket olabilir ama benim için 5 para etmez:) Ukalalığını,Şu patent saçmalıklarını,Müşteriyi önemsemeyişini hiç sevmiyorum Applenin..

endlessnight
11-08-2011, 16:25   |  #4  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Doğru diyorsunuz. Kendilerini çok beğenmişler. Kahretsin, bir o kadar da zenginler.

faceman
11-08-2011, 16:26   |  #5  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

kalitesiz olunca en değerli olsa kaç yazar ?