http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=20436
apple işte söze gerek yok bence; buyrun inceleyin
Apple iMac 24
Hem Mac OS X'in hem Windows'un "sorunsuz" bir şekilde çalıştığı tek sistem...
İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo
İşlemci Hızı : 2,80 GHz
Bellek : 2 GB
Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB
İşletim Sistemi : Mac OS X Leopard
Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB
Veri yolu Hızı : 1066 MHz
Bellek Türü : DDR2
Bellek Hızı : 800 MHz
Sabit Disk Dönüş Hızı : 7200 rpm
Sabit Disk Arabirimi : SATA
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 2600 PRO
Ekran Kartı Belleği : 256 MB
Optik Sürücü : DVD±RW DL
Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
Kablosuz Ağ : 802.11n
Dahili Web Kamera : Evet/Var
Şu özelliklere 4 milyar fiyat? Başka söze gerek yokmuş cidden... BMW fiyatına BMW logosu yapıştırılmış Renault 12 almak gibi bir şey... Mac OS X işletim sistemi 2.5 milyara felan geliyor, Vista'ya pahalı diyenlere kapak gibi...
Buna para veren varmı ki!
Sattıklarına göre herhalde var,
Boşuna dememişler bu memleketin denizide .erizide bitmez:)))
Öyle düşünmemek lazım basılı reklam dünyasında apple kullanılmasının bir nedeni var elbet , öncelikle 24" ekranı bile diğer 24" lerden kat kat daha kaliteli baskı kalitesine en yakın gerçek renkleri gösterebiliyor. Keşke daha ucuz olsa ama apple stratejisi böyle. ipodlarda diğer mp3 lere göre daha pahalı ama en çok ipod satıyor.
teknokurtÖyle düşünmemek lazım basılı reklam dünyasında apple kullanılmasının bir nedeni var elbet , öncelikle 24" ekranı bile diğer 24" lerden kat kat daha kaliteli baskı kalitesine en yakın gerçek renkleri gösterebiliyor. Keşke daha ucuz olsa ama apple stratejisi böyle. ipodlarda diğer mp3 lere göre daha pahalı ama en çok ipod satıyor.Bu bir şehir efsanesidir. Tamamen Renk ayarları ile ilgili bir şey, Renk Yönetimi ayarlarından istediğin şekilde görüntülersin. Dünyada LCD üreten zaten bir elin parmağını geçmez. Apple hiç bir şeyini kendi üretmediğini düşünürsen, aynı LCD ve renk yönetimi ile istediğin baskı renklerini alırsın.
Keza MacOS dediğin FreeBSD Linux, tüm donanım PC donanımı, LCD üreticileri aynı... Eski Motorola işlemcileriyle olsaydı belki bir fark olabilir diyebilirdik.
Ayrıca baskı diye bir şey mi kalıyor artık market broşürleri dışında ;)
Selçuk İslamoğluİşlemci Modeli : Intel® Core™2 DuoBu sözlerin üstüne laf tanımıyorum. Ne bu ya applemış yemişim elmasını. bu özellikte 3 bilgsayar alınır bu fiyata . Yok görsellikmiş yok şuymuş bırakalım bunları ...
İşlemci Hızı : 2,80 GHz
Bellek : 2 GB
Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB
İşletim Sistemi : Mac OS X Leopard
Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB
Veri yolu Hızı : 1066 MHz
Bellek Türü : DDR2
Bellek Hızı : 800 MHz
Sabit Disk Dönüş Hızı : 7200 rpm
Sabit Disk Arabirimi : SATA
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 2600 PRO
Ekran Kartı Belleği : 256 MB
Optik Sürücü : DVD±RW DL
Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
Kablosuz Ağ : 802.11n
Dahili Web Kamera : Evet/Var
Şu özelliklere 4 milyar fiyat? Başka söze gerek yokmuş cidden... BMW fiyatına BMW logosu yapıştırılmış Renault 12 almak gibi bir şey... Mac OS X işletim sistemi 2.5 milyara felan geliyor, Vista'ya pahalı diyenlere kapak gibi...