aynen direk bence android kullansın 100% kara geçer :D windows phone iş yapmıyacak gibi
Apple'ın Düşük Donanımlarla Büyük Başarısı
androidn nesi iyiki bu kadarövüyorsunuz ?
Apple gibi bir paragöz şirket tarafından üretilmedi.
Dandik cihazlarda bile rahat çalışıyor
Android yüklü cihazlar ucuz oluyor
Satan bir işletim sistemi olduğundan her gün uygulama sayısı aşırı bir şekilde artıyor.
Ve appstoredaki oyunların hepsi android içinde üretildi zaten.
var ,apple ın pazar payı % 10 iken androidin bir anda & 60 ve yukarı olması bir özellik mesela ve her geçen artıyor
adam tarfasız ve fikrini ortaya atıyor olan birşey yok yani
tebeccünüz zaaaaaaaaaaaaa
Bana birşey olmadı sadece tarafsız fikrimi söylüyorum. Sen beğenmiyorsun diye yorum da mı yapmayalım?
Haklı, lakin 4S , S2'den sonra çıkmıştı ve S2'ye ancak erişebildi. Benzeri durum S3'te de olacak... Apple devrim niteliğinde değişiklik yapamaz şu saatten sonra, yaptığı anda övündüğü tüm ekosistem ve uygulamalar yerle bir olabilir. Adamlar telefonu azıcık büyütünce bile olacakların farkındalar..S3 ile 4S'yi karşılaştırmak kadar saçma bir şey yok.Aralarında 1 sene var.Hergün teknolojinin çok geliştiğini düşünürsek,bir senede neler olmaz?İphone 5 çıkmadan ön yargılı yaklaşıyorsunuz.İphone 5 çıksın,S3'ten iyi değilse o zaman sözümüz yok
Haklı, lakin 4S , S2'den sonra çıkmıştı ve S2'ye ancak erişebildi. Benzeri durum S3'te de olacak... Apple devrim niteliğinde değişiklik yapamaz şu saatten sonra, yaptığı anda övündüğü tüm ekosistem ve uygulamalar yerle bir olabilir. Adamlar telefonu azıcık büyütünce bile olacakların farkındalar..katılıyorumda projeksiyonlu klayve olsa süper olucak
Android'in pazar payının büyük olmasının en temel sebebi IOS'u sadece Apple ürünlerinde kullanılıyor olmasıdır. Hiç şüphesi IOS Android'ten kat kat daha iyidir. Fiyat konusunda Apple'in ürünleri oldukça pahalı, gerçekten çok fazla kâr payı katıyorlar. Ama bu android'in daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Dikkatinizi çekerim. Ben burada ürünleri değil yazılımları kıyaslıyorum. Ve kesinlikle IOS çok daha iyi. Ama keşke sadece zenginleri dürtüklemeye çalışmasalar. Telefon olarak benim tercihim Iphone'dan yana olur. Sebebi hem Galaxy S2 veya S3'ten daha ucuza bulabilecek olmamla birlikte tasarımı ve işletim sistemi çok hoşuma gidiyor. Tabi hakkını yememek lazım Galaxy S3'ün tasarımı çok güzel. Ama Android hiç hoşuma gitmediği için yine Iphone'u tercih ederim. Zaten bu göreceli bir kavramdır. İsteyen istediğini seçmekte özgür. Sonuçta tüm hepsinin üretimi çinli işçilere 3 kuruş para vererek yapılıyor.
ı phone 4s i bile galaxy s2 geçiyor her konuda önce çıkmasına rahmen
ı phone 4s i bile galaxy s2 geçiyor her konuda önce çıkmasınaBence bunu açıklayacak en iyi kanıt, Samsung'un Apple'in işlemcilerini üretiyor olması. Bu firmalar hep birbirlerinin birşeylerini karşılıyor ve en sonunda parçalar yine Çin'e birleştiriliyor. Apple'ın pahalı olmasının sebeplerinden biriside bu olabilir aslında. Samsung kendi işlemcisini üretirken Apple'a kâr payı koyuyor doğal olarak. Tabi Apple'ın para sevgisi en belirgin sebep o ayrı.
Android'in pazar payının büyük olmasının en temel sebebi IOS'u sadece Apple ürünlerinde kullanılıyor olmasıdır. Hiç şüphesi IOS Android'ten kat kat daha iyidir. Dikkatinizi çekerim. Ben burada ürünleri değil yazılımları kıyaslıyorum. Ve kesinlikle IOS çok daha iyi.IOS kime göre neye göre daha iyi?
samsung la apple o kadar patent savaşı yapıyor ve apple samsungtan işlemci alıyor bunu anlamış değilim
Ben tarafsız konuşuyorum bence yazılım olarak android iostan daha iyi. Donanım olarak da samsung da apple'dan daha iyi. Hem bu görüş değil sayı saymayı bilen biri bile donanım karşılaştırmasında samsung'un daha iyi olduğunu anlar. Neyse.. Hem apple'ın yaptığı çirkefliklere de anlam veremiyorum samsung ürünlerini yasaklatmak için amerika hükümetine dava açıyor ya. Zaten hem apple daha iyi olsa hem para bassam yine böyle bir şirkete kuruş faydam dokunsun istemem.
IOS kime göre neye göre daha iyi?Bana göre, optimizasyonuna göre, kullanış kolaylığına göre daha iyi. Öyle bir durumdasın ki Apple'ın herhangi bir şeyine iyi diyene direk neden diye soruyorsun. Sonuçta sende Android'i millet beğeniyor diye değil kendin beğeniyorsun diye savunmuyor musun? Android'in görüntüsü bana çok dandik geliyor. IOS'un görüntüsü falan daha çok hoşuma gidiyor. Ayrıca optimizasyonunun kesinlikle Android'ten iyi olduğu eski modellerin bile yenilerdeki neredeyse tüm uygulamaları rahatlıkla çalıştırabilmesinden belli oluyor. Android'te gitsin uygulamaları optimize ettirsin. Bende böyle birşey söylemem o zaman.
yaşasın android diyorum https://www.chip.com.tr/haber/android-ios-u-eziyor_33891.html
Bana göre, optimizasyonuna göre, kullanış kolaylığına göre daha iyi. Öyle bir durumdasın ki Apple'ın herhangi bir şeyine iyi diyene direk neden diye soruyorsun. Sonuçta sende Android'i millet beğeniyor diye değil kendin beğeniyorsun diye savunmuyor musun? Android'in görüntüsü bana çok dandik geliyor. IOS'un görüntüsü falan daha çok hoşuma gidiyor. Ayrıca optimizasyonunun kesinlikle Android'ten iyi olduğu eski modellerin bile yenilerdeki neredeyse tüm uygulamaları rahatlıkla çalıştırabilmesinden belli oluyor. Android'te gitsin uygulamaları optimize ettirsin. Bende böyle birşey söylemem o zaman.IOS androidin yanında hiç kişiselleştirilebilir değil. Sen de gelmiş kullanım kolaylığı diyorsun. Android kullandın mı hiç yoksa arkadaşlarından gördüğün kadarıyla mı konuşuyorsun?