Apple: "Ya Asus, ya da ben!"

CHIP Online
15-02-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

İddiaya göre Apple, ünlü MacBook Air'lerini üreten firmaya öyle bir tehdit salladı ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/apple-ya-asus-ya-da-ben_32005.html

Resimlerle: Taklit MacBook Pro!

Bilgisayar üreticisi Apple'ın MacBook Air'leri üreten firmaya baskıda bulunduğu, ondan MacBook Air ile Asus Zenbook arasında bir seçim yapmasını istediği söyleniyor.

Channel Register'ın Çince yayın yapan Commercial Times'ı kaynak göstererek bildirdiğine göre Apple, Tayvanlı üretici Pegatron'dan "taraf seçmesini" (#36984;#37002;) istedi. Bunun nedeni ise muhtemelen Apple MacBook Air ile Zenbook'un tasarım benzerliği.

Commercial Times, Pegatron'un iPad 3 ve iPhone'un üretiminde de çalıştığını söylüyor. Dolayısıyla Apple'ın Pegatron ile ilişkisini iyi tutması, onun yararına olacak gibi görünüyor.

Asus ve Apple, konu hakkında açıklama yapmazken, rapora göre Asus Zenbook'un üretimi Mart ayının sonlarında sona erecek.

Tüm konu: Apple: "Ya Asus, ya da ben!"

Resimlerle: Taklit MacBook Pro!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple'ın böyle bir istekte bulunmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

endlessnight
15-02-2012, 17:41   |  #2  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Apple nasıl politikalar izliyor ya. Başka hiçbir markaya tahammülü yok. Şöyle bunun tahtını sallayacak bir marka yok mu ya.

erkan1994
15-02-2012, 19:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

yok malesef şuan bildiğimiz ama işallah gelir çıkar bir gün ama bence ben böyle birşeyi işte bu kelimelerle açıklarım kibirli,kincil nefretcil,nefreti yayan,bencil , kendi çıkarından çıkarlarından başkasını düşünmeyen bir firma olarak gösterebilirim en kısa haliyle özetle ve artı olarak bunlar da apple fan fon fun boylarına gelsin son olarak apple ın sonsuza kadar batıp birdaha onun gibi benzeri =) hiçbir firmanın böyle kötülüklerle dolu bir firmanın yüklememesini umuyorum not:( hala elimde macbook pro var ve iade de edemiyorum yani kısaca anlayacağınız hem maddi sıkıntım var şuan elektronik ve bilgisayar konusunda hemde hala ve hala apple'dann kurtulamıyorum ya kurtulsam gidip en yeni özellikte bir masaüstü alıcam en iyi özelliklerde özellikte.neyse biraz hatta çok uzun oldu kısa hayat hikayesi gibi.

Kapalı Hesap (200174)
15-02-2012, 21:32   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Şu apple şirketi kadar adi şerefsiz bi şirket daha yok nedeni ise hiç bir şirkete firmaya tahammülleri yok
Microsoft'la uraşmayı bıraktı şimdi Asus'a taktı kafayı