Fm 2010 türkçe yama yapmak için internetten yama dosyası indirdim ama oyunu türkçe yapabilmek için Windows XP ise ; “C:\Document and Settings\Kullanıcı ADINIZ\Application Data\Sports Interactive ” klasörünü siliniz. yazıyor.Ama bende adamların bahsettiği Application Data klasörü yok.Gizli klasörleri de açtım ama görünmüyor.Klasörü nasıl geri getirebilirim?
Application Data klasörü görünmüyor!Yardım!
gizli klasörleri açtın ama korunan dosyaları açmadın Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle diye bir şey var klasör seçeneklerinde onu iptal et görürsün klasörü
Denedim ama klasör ortaya çıkmadı.Başka çözüm yolu var mı?
Sports Interactive klasörü var mı bilemem ama Application Data klasörü orada olmalı
oyunu açıp bir oyun kaydettiniz mi?eğer hiç oyunu açmadan tr yama yüklüyorsanız bu sorunla karşılaşırsınız.oyunu açıp yeni bir oyuna başlayın,bu oyunu kaydedip çıktığınızda bahsettiğiniz klasörün gelmesi gerekiyor.
Application Data klasörü yok ben onu geri getirmeye çalışıyorum.Oyuna bağlı olan Sports Interactive klasörü var.Yardımlarınızı bekliyorum.Acil olarak!
Söylediğiniz gibi adres satırına yazdım.Hiç bir şey açılmadı.Bulamadım.İngilizce oynucam artık oyunu.Türkçe yamayı yapamadık bi türlü :D