@gonderici50.appspotmail.com tarzında e-mailleri engellemek için ne yapmam gerekiyor.
Hotmail kullanıyorum ve engellenenler listesine appspotmail.com'u ekleyince sadece @appspotmail.com
adreslerini engelliyor. gonderici50.appspot.com'u engellesem de bu göndericinin kaç tane olduğunu
bilmiyorum gonderici51, 52...vs tek tek 100 tane eklemek yerine tamamen appspotmail.com u engellemek
istiyorum.
Appspotmail Subdomainlerini Engelleyemiyorum
ilk önce webden mail adresine giriş yapacaksın şifren ve parolan ile sonra aşağıdaki linki adres çubuğuna kopyalayıp yapıştır buradan kural oluşturacaksın...oda şu şekil oluyor ; gönderenin adresi - bununla biter - appspotmail.com şeklinde kuralı oluşturduktan sonra alttan eylem olarak ister SİL i seç istersen GEREKSİZ POSTA ya taşı yı seçebilirsin...kolay gelsin herhalde anlaşılmadık bişi yoktur...arkadaşım ;) bu arada mailine girdikten sonra bir daha bulabilmen açısından bu kural oluşturma olayının SEÇENEKLER de nerede olduğunu da yazıyorum ; Yeni iletileri sıralama kuralları sonra YENİ diyosun kural oluşturmak için...bye..
Bu aralar bizim kafasi cok calisan Turk mucit(!) lerden birisi hotmail filtreleme sistemini asarak nasil reklma yapacaginin yolunu bulmus ve bol bol herkese e-mail atiliyor. Bunun icin "appspotmail.com" domain adresini ve subdomain'leri olan xxx.appspotmail.com adreslerini kullaniyorlar. Hotmail seceneklerinde filtreleri kullanarak bunlari engelleyemiyorsunuz cunku hotmail sizin filtrenize subdomain eklemenize izin vermiyor.
1 - ] Hotmail hesabiniza girin...
2 - ] Sag ust taraftaki "Secenekler" yazan yere basin.
3 - ] Acilacak olan ufak menude en altta bulunan "Diger Secenekler" yazisini tiklayin.
4 - ] Acilan sayfada karsiniza bir suru secenek cikacak. Kirmizi ile isaretledigim secenek olan "Yeni iletileri siralama kurallari" yazan yere basin.
5 - ] Acilacak olan sayfada yine kirmizi daire icerisine alarak isaretledigim "Yeni" dugmesine basin.
5 - ] Karsiniza cikacak olan pencerede yine kirmizi ile isaretledigim alanlari asagida resimde gordugunuz gibi degistirin.
Gonderenin adresi - Bunu icerir - appspotmail
Bu iletileri sil
5 - ] "Kaydet" dugmesine basin.
Bundan sonra icerisinde appspotmail.com gecen hic bir adresten yada bu adresin sublist'lerinden (xxxx. appspotmail.com) email almayacaksiniz. Direkt silinecek.
Umarim isinize yarar ;)
Mesaj arama kodu : CanavarKaraKavun
teşekkürler inşaallah yardımcı olur