Evet Arkadaşlar toplıyacağım sistem şu (bütçe sınırlı) .. sizce bir uyumsuzluk varmı.
Apu Sistem Topluyorum önerilerinizi bekliyorm.
Gayet güzel sistem, parçalar uyumlu ama gelecekte bir ekran kartı alacaksan güç kaynağını en az 500W tercih etmelisin.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Kasa veya PSU değiştirmek zahmetli iştir. Şimdiden iyi bir kasa almalısın bence. Daha sonra HD7750 gibi bir kart alırsın, uzun süre yeter bu sistem. Kasayı Xigmatek Asgard 382 veya CM Elite K280 ile değiştirmeye çalış. (İkisi arasından Asgard daha iyi)aynen hocam en kısa sürede güç kaynağı en azından 500W lık bir psu olcak.
OP Yeni Üye
34 mesaj
Bütçen için yeterli. İlerde ekran kartı alacağında 350W değişmen gerek o kadar. Şimdilik bu durumda çalışır sistem.Senin diğer konumda yaptığın sistemin aynısını yaptım zaten hocam sadece biraz daha paraya kıyıp anakartı biraz yükselttim şimdide paraya kıyıp şu kasanın 500 W lığını alimmi diye düşünüyorum çok sağol yardımların için :)
Anakartı yükseltebilirsin her zaman avantajlı. 500W avantaj sağlamaz. İlerde ekran kartı felan alırsan 600W takarsın hemde 80 plus bulursun. Şu anda gerekli değil. Fakat 350W lık sisteme sakın başka ekran kartı takma ne olursa olsun.Senin diğer konumda yaptığın sistemin aynısını yaptım zaten hocam sadece biraz daha paraya kıyıp anakartı biraz yükselttim şimdide paraya kıyıp şu kasanın 500 W lığını alimmi diye düşünüyorum çok sağol yardımların için :)
OP Yeni Üye
34 mesaj
Anakartı yükseltebilirsin her zaman avantajlı. 500W avantaj sağlamaz. İlerde ekran kartı felan alırsan 600W takarsın hemde 80 plus bulursun. Şu anda gerekli değil. Fakat 350W lık sisteme sakın başka ekran kartı takma ne olursa olsun.Anladım teşekürler zaten almadan önce sorarım sizlere gene :) şimdilik böyle kalsın ozaman