KAYNAK : http://www.egitimbulgaria.com/si ... tarihleri/#more-528
Halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden ara sınıföğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 26Temmuz-13 Ağustos 2010 tarihleri arasında alınacak.
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı yazılı açıklamada,2010-2011 öğretim yılında kurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim vekatkı kredisi almak için başvuru esaslarının belirlendiğini bildirdi.
Buna göre, halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden önlisans,lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin başvuruları 26 Temmuz-13 Ağustos2010 tarihleri arasında, yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özelyetenek sınavı ile yüksek öğretim programına girecek öğrencilerinbaşvuruları ise 20 Eylül-1 Ekim 2010 tarihleri arasında YURTKUR’un”www.kyk.gov.tr” internet adresinden yapılacak.
Kurum yurtlarında barınmakta iken yüksek öğretim kurumunun süresiiçinde bitirememiş artık yıl öğrencilerinin yurt başvuruları, 13-24Eylül 2010 tarihleri arasında 2009-2010 öğretim yılında barındıklarıyurt müdürlüklerinde alınacak.
Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 31Ağustos-17 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacak ve yurtlar 13 Eylül2010′de hizmete açılacak.
Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlar20 Eylül 2010 tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki herPazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5′er günkayıt süresi tanınacak. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğuillerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerdeise yurt müdürlüklerince ilan edilecek.
İlk defa bir yüksek öğretim kurumuna girecek olan öğrencilerdenkurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almakisteyenlerin müracaatları ÖSYM tarafından sonuçların açıklandığıtarihten itibaren kurumun internet adresinden yapılacak.
Ara sınıfların yurt,burs ve kredi başvuru tarihler
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj