araba alıcam 2 hafta içinde sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim araç sıfır olcak ben yazıyım siz tercih edin
BMW 320d
Audi A4
Mercedes C180
fiyatları üç aşşa beş yukarı aynı gibi ben bmw düşünüyodum fakat fikirleniriz belki bnm fikrimi deiştirebilir
Araba almayı düşünüyorum Sizce hangisi ?
kardes hiç şaşmam bence git Audi A4 al ama genede fikir senin istersen bmwde alabilirsin ama bence A4 alsan daha iyi olur ama yok dersen git Audi Q7 al kafanı karıştırmasın :D :D :D
ama alacagın mercedes 2009 veya 2010sa boşwer audiyi felan mersedes al ewt kesinlik 2009 veya 2010sa mersedes al :D :D :D
tmm kardes hiç digerlerine bakma git mersedes al :) :) :) ozaman şimdiden hayırlı olsun ...
2 ay daha bekle 2011 al bence buradan zarar etme! Bu arada ben bmw hastası olduğum için bmw al derim.Kural şudur: Mercedes iyisidir, BMW bir adım gerisindedir, AUDI yi de kararsızlar alır :) Şaka bir yana BMW benim her zaman favorimdir ;)
bnm aradıgım özellik dış görünüş olup motor gücü rahatlık yol tutuşu yani araba bana kendimi güvende hissettiricek bi özellikde olmalı ben mercedes hariç audi ve bmw sürmedim ve mercedes cok rahat geldi . millet dedi sana bmw gider o gider bu gider bu üçü arasından seçim yapmak zorunda kaldım pişman olmıycagım keşke almasaymışım demicem bi araba olsun istiyorum
kardes ben senn modelden 2009vardı akrabada şahsen araba dedigin tüm özellikler var şahsen bana göre mersedes derim ama fikir snndir istersen bmw al istersen mersedes istersen başka model sana kalmıi :) :) :)
birde şöyle düşün spor bir araba alırsan onları altı alçak oluyo esenyurta gittiğinde bir daha çıkmak nasip olmaz türkiyenin yol şartlarına göre alçak araba alınmaz o kadar paran varsa ve konfor istiyorsan jeep alırsın olur biter
tabiki mercedes torunlarına miras bırakabileceğin bir araç araba işi pc işine benzer ne amaçla kullanacaksın cadde içinse mercedes biraz ağır kaçarr audi aksesuar kaldırır ama merco daha çok ağır iş adamı tarzı syagı uyandıran kişilerin kullandığı araçtır ayrıca audi ile çoğu yerde farkedilmezsiniz ama merco ile emin olun her yerde ciddiye alınırsınız.
mercedes benzinlimi dizel mi ? Türkiyede yaşıyoruz akaryakıt tipine önem vermelisin bence bmw almalısın ordaki arabalardan daha iyi bir alternatif gibi duruyor.
Al BMW'yi, bas gaza, arkana da bakma. ;)
Mercedes C180 K http://www.motodrommotors.com/mercedes-c-180-k-amg_165.aspx
Öneririm halamlarda var çok konforlu gerçkten
abim de e200 var çok konforlu bi araba ama bana sorucak olursan bmw alderim sürüş ve güzelik bakımından on numara ama türkiye şartlarını düşünücek olursak bence git audi A4 al hem daha geniş hem daha konforlu diger 2 secenegin güvenlik ve saglamlık seceneginede yakın
Tmmdır arkadaslar önerileriniz için teşekkür ederim BMW 320d alındı
evet gerçekten oradaki en iyi seçimi yapmışsın lüks bakımındanda oradaki en iyi alternatifdi zaten. mercedes c serisi kötü bir seri değildir sadece diğer mercedes serilerine kıyaslarsak daha kötü olacak tabiki. ama bmw 5 serisi mercedes c serisi değil e serisi ile aynı segmentteki bir seridir.