ARAC BULUNDU SAĞLAM
ÇOK TEŞEKKÜRLER
PLAKA .... BMW 316 İ (ARABANIN ARKASINDA 318 İ YAZIYOR ) KIRMIZI
BU ARAÇ ÇALINMIŞTIR GÖRENLERİN 155 POLİS İMDAT YADA 0 555 .....
NOLU TELEFONLARA BİLGİ VERMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
TEL: ....
ARAC BULUNDU SAĞLAM
ÇOK TEŞEKKÜRLER
BU ARAÇ ÇALINMIŞTIR GÖRENLERİN 155 POLİS İMDAT YADA 0 555 .....
NOLU TELEFONLARA BİLGİ VERMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
TEL: ....
Geçmiş olsun bilader umarım en kısa zamanda bulunur
geçmiş olsun..hayırlısı neyse o olsun senin için
geçmiş olsun,bu tip olaylar çok arttı,inş.en kısa sürede bulunur.Teknolojik yer tesbiti yapan microchip ler takılabiliyormuş arabalara diye duyduk,kaybolduğunda \çalındığında.
gecmıs olsun arkadasm sincan eryaman cıvarında kırmızı bmv gormustum amam bumuydu deılmıydı bılmıorm .plakaya dıkkat etmemıstım
geçmiş olsunda nasıl yapmışlar yani bizde bilelimde tedbirli olalım
işte banada koyun o . biriktirdigim parayla alıyorsun araba ondan sonra serefsiz geliyor kapının onunden alıp gıdıyor.
çok saolun arkadaslar
Öncelikle geçmiş olsun.Bizim komsunun arabasınıda çalmıslardı. Gitmediği aramadığı yer kalmadı polislerde sağ olsunlar ilgilendiler. 2-3 ay sonra araba bulundu.Garajda saklamıslar arabayı.umarım senin araban daha erken bulunur.tekrar geçmiş olsun
Güzel araba sigorta varmıydı yok tu herhalde olsa burada olmazdın sanırım.inşallah bulur hemen sigorta yaptırırsın
Geçmiş olsun gördüğüm an size telefon açıcam.
Üzülmeyin ama, bizim de BMW 3.16 model arabamızı götürdüler evin önünden 3 gün bulamadılar arabayı bizde aradık istanbul didik aradık yok. Polis bir araba çöplüğüne baskın yapmıştı o sıralar, bizim arabayı parçalamışlar motor falan yok sadece iskeleti vardı. Ne yazık ki kaskosu vardı öyle kurtardık biraz..
semih_ozyurtgeçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda bulunur sen dişinden tırnağından artırıp araba alıyosun şerefsizler 2 dakkada çalıp
Geçmiş olsun arkadaşım. Belki hırsızlık için çalmışlardır. Bizim şirketin Kangosunu çaldılar evin önünden. Sabah kalktım, acaba farklı yere mi park ettim falan diye aradım hatta. Sonra 1 hafta sonra gece polis karakolundan haber verildi bulundu aracınız diye. Gerçi şirket kaskodan para almak istiyordu ya, hevesleri kursaklarında kaldı.
qeçmiş oLsun
inşaLLah en kısa sürede bmw ne kawuşursun
Eyvah! Geçmiş olsun ,inşallah bulursunuz.