Araç Kiralayacağım Yardım Eder misiniz

Ali Efe Kayacı
28-02-2023, 16:23   |  #1  
Ali Efe Kayacı avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
4 mesaj

Yanlış başlığa açmışm sanırım araç kiralamak istiyorum. Bayramda kız arkadaşımla tatile gidicem ilk kez araç kiralayacağım bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? internete güvenemedim kiralayan varsa bilgilendirir misiniz

excel_mustafa
28-02-2023, 20:41   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 553
4,481 mesaj

piyasada çok fazla güvenilmez mafyavari rentacarlar var. avis, budged, rentgo, garenta gibi büyük kurumsal firmalardan kiralayın.

excel_mustafa bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Mustafa Korkmaz
01-03-2023, 16:27   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Kardeşim üstteki arkadaşa katılıyorum. Ne yap et mahalle arası rent a carlardan uzak dur. Europcar, garenta, sixt vs bunlara bak mutlaka. Ben son iki kiralamamda da Miniyol'u kullandım. Bu büyük firmaların hepsi Miniyolda var lokasyonu girince karşılaştırabilirsin. En son kiraladığımdan beri 2-3 ay oldu ama o zaman ilk üyeliğe 250 TL indirim veriyordu. Hala varsa indirim avanatajlı olabilir

Mustafa Korkmaz bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Selin Soylu
02-03-2023, 10:58   |  #4  
Selin Soylu avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
7 mesaj

Şikayetvar'a gir hangisinde daha az kötü yorum varsa oradan kirala

Selin Soylu bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Sevtap Yıldırım
07-03-2023, 11:47   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

Eşim yolcu 360 dan kiralamıştı ama arabayı almaya gitmeye birkaç saat kala iptal ettiler. Ellerinde araç kalmamış gibi bir bahaneyle hemde. Mecburen ertesi güne otobüs bileti bakmak zorunda kaldık