Merhaba, bu ürüne bakmanızı öneririm ..Mesut hepsine teker teker baktım, notlarıma ekledim. uygun fiyatlardan bulunursa süper olur.
http://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html
http://www.youtube.com/watch?v=z010ziv5y_A
http://nonpasaran-haberler.blogs ... chmark-ve-oyun.html
http://nonpasaran-haberler.blogs ... ark-ve-oyun_23.htmlAsus örnekleri güzel, ben samsunglara da baktım, dellere de baktım. Umarım en doğru kararı veririm. bu arada önceden hep nvidia ekran kartları vardı şimdiki modellerde genelde ati, sebebi ne acaba?
Aradığım cihaz Samsung Chronos mu, Hp envy mi?
Mesut hepsine teker teker baktım, notlarıma ekledim. uygun fiyatlardan bulunursa süper olur.Benim önerdiğim cihazda en uygun fiyat pcdepo'da ..Dell'in XPS seriside güzel ama klavye tasarımı benim hoşuma gitmedi ..Asus n55sf-s1194v'de NVIDIA GeForce GT 555M(2 GB)ekran kartı var.Asus örnekleri güzel, ben samsunglara da baktım, dellere de baktım. Umarım en doğru kararı veririm. bu arada önceden hep nvidia ekran kartları vardı şimdiki modellerde genelde ati, sebebi ne acaba?
Benim önerdiğim cihazda en uygun fiyat pcdepo'da ..Dell'in XPS seriside güzel ama klavye tasarımı benim hoşuma gitmedi ..Asus n55sf-s1194v'de NVIDIA GeForce GT 555M(2 GB)ekran kartı var.hah işte geçen bahsettiğim ve adını hatırlamadığım dell modeli o idi XPS, gri tonda, aslında genel tasarımı çok güzel ben detaylara önem veririm, ki başlıktada bu belli, adamlar ince temalı bir ürün tasarlamışlar, çereveler çok iyi ama dediğin gibi klavye biraz basit görünmüş.
http://www.bimeks.com.tr/urun/118558/msi-gt680-r.aspx bunuda düşünebilirsin daha fazla laptop önermeiyorum kafanın fazla karıştırmak istemiyorum.Zaten hemen hemen aynı donanımla notebooklar bulursun araştırsakta.Sen artık kafanda şekillendirmişsin artık zaten kafandakide notebooklarda çok iyi seçim hayırlısı olsun. :)
valla ekox dostum hakkında ödenmezi, eyvallah. eninde sonunda bana bi msı aldıracaksın bravo vallahi:)
Hayır abi sen bence Samsung Chronos alacaksın :) bu arada bence Hp Envy de çıkar listeden ..ASlına bakarsan hp yi eleyeli çok oldu ama konuyu böyle açtım diye illa chronos alacak değilim, çabuk karar değiştiririrm, hatta ürünü alır bi hafta sonra değiştirebilirim yanio kadar. bu arada teknosadaki çocuk asus dedi başka bişey demedi, dedim arkadaşım sana ayrı komisyonmu veriyolar nedir:D baya alındı arkadaş ama hakveriyorum Asus cihazları tabir yerindeyse "taş" gibi
4.300 bütçem var dersen
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 60950&categoryId=98 bunu al kafan gözün rahat eder yine MSI :)
4.300 bütçem var derseneko bu bildiğin 17.3 inç, baya baya masaüstü:) Ynalız 16 gb de iyiymiş hani. Ekran kartı benzersiz ama böyle bir cihazda, yanlış görmediysem, SSD kart olmaması ise şaşırtıcı
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 60950&categoryId=98 bunu al kafan gözün rahat eder yine MSI :)
eko bu bildiğin 17.3 inç, baya baya masaüstü:) Ynalız 16 gb de iyiymiş hani. Ekran kartı benzersiz ama böyle bir cihazda, yanlış görmediysem, SSD kart olmaması ise şaşırtıcıTek eksiği SSD.Ancak SSD olan farklı bir modeli de var.Tasarımı da farklı.Birde bu Asus'u incele :Son Düzenleme: XTFC ~ 13 Şubat 2012 12:06
Tek eksiği SSD.Ancak SSD olan farklı bir modeli de var.Tasarımı da farklı.Birde bu Asus'u incele :Hoş güzel, aklımızı çeliyosunuz da sanırım bizim ihtiyaçlarımız ve bütçemiz farklı.Bu cihazlardan kuzenime almak lazım, bayılır görünce sanıırm:)
Hoş güzel, aklımızı çeliyosunuz da sanırım bizim ihtiyaçlarımız ve bütçemiz farklı.Senin aklında olan cihaz Samsung.Onu alıcakmıisın gibi geliyor bana.Samsung sana yeter bence.Tam olarak ne için alıcaksan.Gerçi ne için olursa olsun o notebook sana yeter ekran kartı hakkında bilgim yok.notebookcheck diye bir site var ordan ekran kartını bilgilerine ve oyun performanslarına ulaşabilrisin.Bu cihazlardan kuzenime almak lazım, bayılır görünce sanıırm:)
Senin aklında olan cihaz Samsung.Onu alıcakmıisın gibi geliyor bana.Samsung sana yeter bence.Tam olarak ne için alıcaksan.Gerçi ne için olursa olsun o notebook sana yeter ekran kartı hakkında bilgim yok.notebookcheck diye bir site var ordan ekran kartını bilgilerine ve oyun performanslarına ulaşabilrisin.aynen zaten aklımda olan marka samsung, seviyorum markayı genel olarak, telefonları olsun galaxy notu olsun:)
bu arada sen ne kullanıyosun pc olarak?
aynen zaten aklımda olan marka samsung, seviyorum markayı genel olarak, telefonları olsun galaxy notu olsun:)Bende SAMSUNG RC 530 var.MSI veya ASUS düşünüyorudum ama nedense istediğim modelleri bulamadım orda ve daha fazla sabredemedim SAMSUNG aldım perofrmans olarak memnunum
bu arada sen ne kullanıyosun pc olarak?
vay, ben i7 işlemcili chronos'lara bakarken başka bir cihazı daha varmış i7 işlemcili. Performans dışında memnuniyetin nasıl?tasarımı hoş klawye kısmı insana yazı yazdırmyı sevdiriyor.540M ekran kartıyla oyun perfırmansından memnunum.Genel olarak memnunum.2 eksiği var bana göre usb 3.0 yok disk dönüş hızı 5400rpm bu 2 eksiği dışında performans olarak memnunum birde full hd olmaması kötü.Ama genel olarak memnunum.Samsung diye tereddütlüydüm ama çok memnunum şuan.
tasarımı hoş klawye kısmı insana yazı yazdırmyı sevdiriyor.540M ekran kartıyla oyun perfırmansından memnunum.Genel olarak memnunum.2 eksiği var bana göre usb 3.0 yok disk dönüş hızı 5400rpm bu 2 eksiği dışında performans olarak memnunum birde full hd olmaması kötü.Ama genel olarak memnunum.Samsung diye tereddütlüydüm ama çok memnunum şuan.bak ben bunu da not edeyim. hoş görüntüsü Chronostan çok farklı ama incelemeye değer
bende bugün chronoslara baktım görünümü klawye tasarımı falan çok hoş.klawyeye bastığında tık diye bir ses gelio ya böle tak trak tak insanın basası gelio :)hah işte en başından beri vurgulamak istediğim nokta orası. ZAten şöyle değil mi, laptopların ekran kartları aynı marka, işlemcileri aynı marka, rmleri neredeyse aynı marka...yani modelleri birbirinden ayıran özellike sayıları az. Markalar nasıl farklılaşıyorlar, ya satış sonrası desteğe özen göstererek, ya tasarım ve malzeme kalitesiyle, ya ürün deneyimiyle(senin klavyeden aldığın haz gibi)...benim de peşinde olduğum şey o, ufak ufak şeylerlede olsa markanın farklı bişey katabilmesi. mesela cihazın üzrinde trackpad diye bir şey var, bende ilk ona dikkat kesilmiştim.
hah işte en başından beri vurgulamak istediğim nokta orası. ZAten şöyle değil mi, laptopların ekran kartları aynı marka, işlemcileri aynı marka, rmleri neredeyse aynı marka...yani modelleri birbirinden ayıran özellike sayıları az. Markalar nasıl farklılaşıyorlar, ya satış sonrası desteğe özen göstererek, ya tasarım ve malzeme kalitesiyle, ya ürün deneyimiyle(senin klavyeden aldığın haz gibi)...benim de peşinde olduğum şey o, ufak ufak şeylerlede olsa markanın farklı bişey katabilmesi. mesela cihazın üzrinde trackpad diye bir şey var, bende ilk ona dikkat kesilmiştim.evet doğru tespit yapmışsın.Markaları ayıran tasarımlar vs ek özellikler falan.Mesela lenovolarda da i7 işlmeci var Dell de de var ama lenovoda özel fan temizleme sistemi var dell de yok dell olan farklı özellikte lenovoda yok diyelim örnek olarak.