Aradığım cihaz Samsung Chronos mu, Hp envy mi?

tufanerciyas
20-02-2012, 13:29   |  #51  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
115 mesaj
Alıntı: ekox  
evet doğru tespit yapmışsın.Markaları ayıran tasarımlar vs ek özellikler falan.Mesela lenovolarda da i7 işlmeci var Dell de de var ama lenovoda özel fan temizleme sistemi var dell de yok dell olan farklı özellikte lenovoda yok diyelim örnek olarak.
aynen mesele Asus'da farklı bir izolasyo sistmei kullanıldığını, bunun da ısıyı içeride hapsedip kullanıcıya yansıtmadığını duymuştum. Yoksa Asus ekran kartı diye bir şey yok sonuçta ya ati oluyor ya nvidia,

XTFC
20-02-2012, 16:45   |  #52  
XTFC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
534 mesaj
Alıntı: tufanerciyas  
aynen mesele Asus'da farklı bir izolasyo sistmei kullanıldığını, bunun da ısıyı içeride hapsedip kullanıcıya yansıtmadığını duymuştum. Yoksa Asus ekran kartı diye bir şey yok sonuçta ya ati oluyor ya nvidia,
evet farklı farklı sistemler var

tufanerciyas
27-02-2012, 09:48   |  #53  
OP Yıllanmış Üye
115 mesaj

Arkadaşlar cihazı hafta sonu itibariyle temin ettim. 2 adet aldık, ne olduğu sürpriz olmadı, Samsung Chronos'u aldım, şu an ondan yazıyorum. Şöyle söyleyeyim, son zamanlarda kullandığım en iyi elektronik alet:)
Hatta benden sonrakiler de faydalansın diye mini bir inceleme yaptım, videolu capsli:) onları da paylaşacağım. 
Herkese çok teşekkürer, ufkumu açtınız

XTFC
27-02-2012, 16:05   |  #54  
XTFC avatarı
Yıllanmış Üye
534 mesaj

hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın İNŞ sorun çıkmadan rahat rahat kullanırsın.Zaten sorun çıkcağını sanmıyorum.Ufak bi ricam oynadığın oyunlardaki permansı hakkında bilgilendirirsen sevinirim.Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan.Bu arada ekran kartının windows deneyim dizininde kaç puan ?

tufanerciyas
27-02-2012, 16:16   |  #55  
OP Yıllanmış Üye
115 mesaj
hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın İNŞ sorun çıkmadan rahat rahat kullanırsın.Zaten sorun çıkcağını sanmıyorum.Ufak bi ricam oynadığın oyunlardaki permansı hakkında bilgilendirirsen sevinirim.Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan.Bu arada ekran kartının windows deneyim dizininde kaç puan ?
dostum ben de tam onunla ilgileniyorum. 3mark felan değerleri felan varmı bu değerli oyun oynarken nasıl alacağımı, fps felan bunları nasıl not edeceğimi araştırıyodum şuanda. hatta sana direk niye sormadım:)

mesut53
27-02-2012, 20:09   |  #56  
mesut53 avatarı
Yıllanmış Üye
294 mesaj

Hayırlı olsun güle güle kullan ..

tufanerciyas
28-02-2012, 09:40   |  #57  
OP Yıllanmış Üye
115 mesaj
Alıntı: mesut53  
Hayırlı olsun güle güle kullan ..
Mesut teşekkürler. inceleme ve deneyimlerimin yer aldığı bir başlık açacağım. Fotoğraflar felan. Herkese bilgi olsun. Hepinize çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için;)

XTFC
28-02-2012, 15:42   |  #58  
XTFC avatarı
Yıllanmış Üye
534 mesaj
dostum ben de tam onunla ilgileniyorum. 3mark felan değerleri felan varmı bu değerli oyun oynarken nasıl alacağımı, fps felan bunları nasıl not edeceğimi araştırıyodum şuanda. hatta sana direk niye sormadım:)
oyunlarda kaç fps aldığını gösteren fraps diye bir program var onunla halledebilrsin. :)

tufanerciyas
28-02-2012, 16:55   |  #59  
OP Yıllanmış Üye
115 mesaj
oyunlarda kaç fps aldığını gösteren fraps diye bir program var onunla halledebilrsin. :)
Onu buldum bir de jing diye bir program var ama 3dmark felan bunları artık zamanla öğreneceğiz

XTFC
28-02-2012, 21:23   |  #60  
XTFC avatarı
Yıllanmış Üye
534 mesaj
Onu buldum bir de jing diye bir program var ama 3dmark felan bunları artık zamanla öğreneceğ
incelemeni bekliyorum.