Aragones'in 11'i şekilleniyor!

SaGoPa KaJMeR.
16-07-2008, 15:54   |  #1  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj

Taktik çalışmalarda iki futbolcuya yer vermiyor. Teknik direktör Luis Aragones; Kezman ile Maldonado'ya taktik çalışmalarda kadroda şans vermiyor..

Dün sabah taktik idmanında Volkan-Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos-Deniz-Selçuk-Kazım, Alex, Uğur-Semih'ten oluşan 11'e gol çalışması yaptıran İspanyol hocanın, Maldonado ve Kezman'ı kadroda düşünmediği iyice ortaya çıktı.

Aragones'in iki futbolcuya taktik çalışmalarda hiç yer vermemesi, "Maldonado ve Kezman'ı yıldırmaya çalışıyor" şeklinde yorumlandı. Öte yandan Fenerbahçe'nin idmanlarını takip eden İspanyol gazeteciler, "Aragones zor biridir" uyarısında bulundu.

SİMİT SEMİH

Teknik direktör Luis Aragones ve idmanlarda attığı gollerle kalitesini ispatlayan Semih arasındaki diyaloglar takımdaki futbolculara kahkaha attırıyor. İspanyol hocanın Semih'e 'Simit' diye çağırması, ağır geçen antrenmanlarda yüzleri güldürüyor.

07BENER07
16-07-2008, 20:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

galiba önder de kulübeye gidecek.. ilk 11 de pek fazla değişiklik olmayacak yanılmıyorsam

Son Düzenleme: 07BENER07 ~ 16 Temmuz 2008 20:40
QUAKE-4
16-07-2008, 20:55   |  #3  
Yıllanmış Üye
646 mesaj

Fenerbahçe kadro olarak Türkiye'nin en iyi kadrosu olmasına rağmen istediği başarıyı yakalayamıyor.

Öncelikle futbolcular arasında ücret konusunda büyük farklar var.Zaten bu nedenle  önce Tuncay sonra Aurelio takımdan koptu.Aurelio bu takımın beyni idi oynamadığı maçlarda Fenerbahçe'nin performansındaki düşüklüğü herkez gördü.Böyle bir oyuncunun boşluğunu doldurmak çok zordur.

Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurmasına rağmen başarı yakalayamıyor çünkü bir takım olamıyor.

Dünyanın en iyi oyuncularını da alsanız takım olamadığınız sürece başarılı olmanız imkansızdır...

hiko91
16-07-2008, 20:55   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

bu adam sayesınde cok seyler degısek gıbı gorunuyo ins daha ıy yerlere gelırz

SaGoPa KaJMeR.
16-07-2008, 23:21   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
hiko91
bu adam sayesınde cok seyler degısek gıbı gorunuyo ins daha ıy yerlere gelı
Ben Aragones Ve Kurdugu Takımdan Cok Başarılar Bekliyorum Ve Yapacak Gibiler. Hadi Hayırlısı.     

07BENER07
17-07-2008, 09:18   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
byburak2008
Ben Aragones Ve Kurdugu Takımdan Cok Başarılar Bekliyorum Ve Yapacak Gibiler. Hadi Hayırlısı.     
inşallah burak, çaılşmalarda falan adam hiç yerinde durmuyor yaw Beğendim

PsK_Pc_06
10-09-2008, 00:18   |  #7  
PsK_Pc_06 avatarı
Yıllanmış Üye
752 mesaj

inşaallah bu senede en az çeyrek final oynarız

omer_6134
15-09-2008, 20:11   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Fenerbahçe'nin kadrosu çok kaliteli evet.Aurelio'nun yeri dolmaz buda bir kesin.Ama arkadaşların dediği gibi Fenerbahçe takım olamıyor. Güşsüz takımlara karşı yeniliyorlar ama Şampiyonlar liginde türkiyeyi bayram alanına çeviriyor. Bunun nedeni rakipler. Rakipler güçlü olunca bastırıyor kazanıyor. Hiç yılmıyor. Rakip güçsüz olunca boşluyorlar ve yeniliyorlar. Burda anlatmak istediğim zorlu takıma karşı tek başına oynayamayacağı için diğer futbolculardan yardım almak zorundu olduğu ... Ve bunun sonucunda takım oyunu ortaya çıkıyor. Chelsea'yi bu yönden çok beğeniyorumn Göz kırpma

Son Düzenleme: omer_6134 ~ 15 Eylül 2008 20:12
Hiper£l£v£nKids
15-09-2008, 20:36   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Fenerbahçe'nin kadrosu çok kaliteli evet.Aurelio'nun yeri dolmaz buda bir kesin.Ama arkadaşların dediği gibi Fenerbahçe takım olamıyor. Güşsüz takımlara karşı yeniliyorlar ama Şampiyonlar liginde türkiyeyi bayram alanına çeviriyor. Bunun nedeni rakipler. Rakipler güçlü olunca bastırıyor kazanıyor. Hiç yılmıyor. Rakip güçsüz olunca boşluyorlar ve yeniliyorlar. Burda anlatmak istediğim zorlu takıma karşı tek başına oynayamayacağı için diğer futbolculardan yardım almak zorundu olduğu ... Ve bunun sonucunda takım oyunu ortaya çıkıyor. Chelsea'yi bu yönden çok beğeniyorumn Göz kırpma
bencede