büyük dosyaları indirmek uzun zaman alıyor iş yerinde indirdiğim için gece gündüz iş yerinde yatamayacağımdan aralıklı olarak indirme yapabileceğim yani indirmeye bu gün başladımsa bunu durdurup yarın tekrar açabileceğim ve kaldığım yerden devam edebileceğim bunu yaparkende indireceğim dosyanın bozulmadan indirilmesini sağlayabilecek türkçe-ingilizce free güvenilir ve hızlı bir program önerebilir misiniz
teşekkürler
Aralıklı Olarak İndirme Yapacağım İndirme Aracı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
çoğu indirme yöneticis pause vermeyi destekler ama bu birazda dosyayı indirdiğiniz siteye bağlı mesela rapidde mola veremezsiniz, illede tavsiye isterseniz en iyilerden flashget ve internet download manager iyidir..rapid felan değil ben genelde resmi sitelerden indiririm ve ağırlıklı olrak lınux sürümlerini indiriyorum o yüzden büyük dosyalar indirdiğimde sorun olabiliyor mesela ubuntu 9.04 firefoxda indirirken ara verip aradana bir gün gibi bir süre geçince tekrar devam etmye kalktığımda sorun çıkıyor indiremiyor kapatmak zorunda kalıyorum daha önce indirdiğimde boşa gidiyor yani stabil çalışan güvenli bir indirme aracı arıyorum
reklamsız, casus yazılımsız, ücretsiz ve ödüllü Orbit i tavsiye ederim. www.orbitdownoader.com kurduktan sonra view menüsünden language Turkish seçerseniz Türkçe olur. kurarken anasayfa ve toolbar ayarlarını pasif edip geçerseniz internet exploere eklenti atmamış olur. ve sizi rahatsız etmez.