dün program indirmek için bir siteye girdim.Karşıma çalıştır felan geldi çalıştır dedim.Demez olaydım yeni bir arama motoru geldi.İE yi açtığımda hep o arama motoru geliyo.Değiştiremiyorum ayarlara dokunulmuyor.Adres çubuğundan google yazınca girmiyor.Daha doğrusu çoğu siteye girmiyor.Bir yardım edin lütfennn.....
Arama motoru Sorunu !!!!!
Başlangıç sayfasını değiştiren bölüm kitlenmişse çözümü basit: http://www.webhatti.com/network- ... fa-degistirmek.html
Ancak sanırım ekstradan virüs yemişsiniz. Yalnızca IE'ye bulaşmıştır umarız. Başka tarayıcı deneyin. Sorun yoksa devam edin sorun varsa bir virüs taraması yapın.
Kombofix Bunu dene anında siler bendede aynısı oldu Halletti işimi
Büyük İhtimal tüm browserlara bulaşmıştır.
arkadaşım bazı sitelerin dayatması yani zorlamasıyla bazı program vs tarayıcı ları zorla kullandırmaya çalışıyorlar izleyeceğin yol aynen şu Başlat/Çalıştır/Regedit/HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Internet Explorer/Main ..Adlı dosyay tıkla ve resimde gördüğün gibi değiş Start Pageye sağ tıkla Düzenle de www.google.com.tr yaz tamamdır ayrıca virüs taraması içinde microsfot virüs scanneri indir işletim sistemine uygun olanı işini görecektir..burdan
www.microsoft.com/turkiye/guvenlik/msrt.mspx
bu bölümde başka kayıt girdilerini elleme başına iş alırsın..