Arkadaşlar Başlat menüsündeki arama satırı kayboldu yardım edin lütfen
arama satırı kayboldu
bilmiyorum ki sabah açtım gitmiş
Başlat sağ tık>>>>özellikler>>>başlat menüsü>>>özelleştir>>>ara işaretle...
hemen hemen böyle....
bilen varsa yardım bekliyorum
Valla ben de nasıl kapatıldığını bulmak için uğraştım ama bulamadım. Görev Çubuğu ve Başlat Menüsü Özellikleri penceresinde de Yardım'da da bir ipucu bulamadım. Yardım'a girip arama bölümüne Başlat menüsü (genel bakış) yazın, ilk çıkan sonucu tıklayın. Açılan sayfada Arama Kutusu bölümü var. Oraya da baktım ama orada da bununla ilgili bir şey yazmıyor. Bir de siz bakın isterseniz.
sistem geri yükledim sorun halloldu
aynı sorun bende var sistem geri yükleme kapalı olduğu için geri yükleyemiyorum başlat > özellikler i altını üstüne getirdim olmadı denetim masasındaki dizin oluşturma hizmeti yok windows özelliklerini açma bölümünde de olmuyor yardımlarınızı bekliyorum....
aynı sorun bende var sistem geri yükleme kapalı olduğu için geri yükleyemiyorum başlat > özellikler i altını üstüne getirdim olmadı denetim masasındaki dizin oluşturma hizmeti yok windows özelliklerini açma bölümünde de olmuyor yardımlarınızı bekliyorum....arkadaşım bende de kapalı windows search ve gördüğün gibi arama satırı yok
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler yolunu izleyip sol taraftan windows özl. tıkla windows search ü işaretle yeniden başlat gelecektir geri arama satırın
arkadaşım bende de kapalı windows search ve gördüğün gibi arama satırı yokonu yapıyorum ama olmuyor hiç bi özellik eklenip çıkarılamıyor.
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler yolunu izleyip sol taraftan windows özl. tıkla windows search ü işaretle yeniden başlat gelecektir geri arama satırın