Arçelik 72 ekran tüplü tv ile film izleyeceğim.İnternetten indireceğim.Hd indirsem izleyebilirmiyim?1080p veya 720p indirsem televizyonum desteklermi?
Arçelik 72 ekran tüplü
bilgisayardan video out çıkışından bağlamak için tv de giriş olması yazım
ayrıca televizyonun hd özelliği olmadığı için kalite farkı olmaz
ben trt hd yi tüplü televizyonda izledim çok fark göremedim
Peki yeni dvd playerlar tüplü televizyonları destekliyor mu censez41?
Ya da Xbox 360 ve PS gibi oyun konsollarını destekliyor mu?
bilgisayardan video out çıkışından bağlamak için tv de giriş olması yazımbilgisayarı bağlamayacağım.müzik seti var.cd ye çekip öyle izleyeceğim.sorum şu:
ayrıca televizyonun hd özelliği olmadığı için kalite farkı olmazben trt hd yi tüplü televizyonda izledim çok fark gö
hd olmayan filmlerin çözünürlüğü 500*400 falan.Hd olanlar daha yüksek çözünürlükte.Hd olanları izleyebilirmiyim?
HD görüntü için HDMI giriş çıkışı lazım. O televizyonda da olmadığı teknik olarak izleyemezsiniz.
Müzik setinin aynı zamanda video player özelliği mi var?Bende de Sony marka bi teyp var böyle bir özelliğinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
MP3 oynatma özelliği de var teybimin bunu tüplü tvye nasıl bağlayabilirim?
Müzik dinlemek için değil belki video oynatma özelliği de vardır onun için sordum.
Herhangi bir şey olmaz değil mi sana güvenip gerçekten girişicem buna censez41
Denedim şimdi videodaki parçaların numaralarını gösterdi ama herhangi bir ses gelmedi.Bunu tüplü tv'ye nasıl bağlayabilirim?
MP3
Sony Radio Cassette-Corder CFD-S03CP
Üstünde yazıyo böyle ama bu tam model adı mı bilmiyorum.
Galiba buymuş googlea yazdım sonuçlar çıktı.
VCD oynatma özelliği var mıymış ben bir bilgi edinemedim.
http://www.gandhiappliances.com/ ... 15&products_id=7381
burda dediğine göre
Supported Disc Types: Audio CD / CD-R / CD-RW / MP3 CD
diyo yani video izleyemezsin
Evet haklısın censez41 desteklemiyormuş teşekkürler.
1- Tüplü tv ile HD video seyredemezsiniz. Daha doğrusu HD görüntü alamazsınız. 5 Lt lik kaba 10 lt su döksen yine 5 lt alır.
2- Scart veya s-video bağlantıları HD kalitesinde görüntü taşımaz. HDMI bağlantısı şart.
3- 720p kalitesinde bir video seyredebilmek için ekran çözünürlüğünün en az 1280x720 olması gerekir. Bilgisayarda 720p video açtığınızda, ekran çözünürlüğünüz 1024x768 ise video görüntüsü kenarlardan taşar. Yani filmin bi kısmını göremezsiniz ama cm² ye düşen nokta sayısı bakımından, kalite olarak 720p dir. Görüntüyü tam ekran yaparsak eksik kısım olmaz fakat videonun görüntü kalitesi de ekran çözünürlüğüne (1024x768'e) düşecektir.
Kolay gelsin..
1- Tüplü tv ile HD video seyredemezsiniz. Daha doğrusu HD görüntü alamazsınız. 5 Lt lik kaba 10 lt su döksen yine 5 lt alır.SD TV ile SD olarak görüntü veriyor... CRT TV ile HD görüntü alırsınız demedim SD görüntü alırsın...
2- Scart veya s-video bağlantıları HD kalitesinde görüntü taşımaz. HDMI bağlantısı şart.
3- 720p kalitesinde bir video seyredebilmek için ekran çözünürlüğünün en az 1280x720 olması gerekir. Bilgisayarda 720p video açtığınızda, ekran çözünürlüğünüz 1024x768 ise video görüntüsü kenarlardan taşar. Yani filmin bi kısmını göremezsiniz ama cm² ye düşen nokta sayısı bakımından, kalite olarak 720p dir. Görüntüyü tam ekran yaparsak eksik kısım olmaz fakat videonun görüntü kalitesi de ekran çözünürlüğüne (1024x768'e) düşecektir.
Kolay gelsin..
640*480 Çözünürlükte izlersin.