Ares'i paylaşıma nasıl kapatırım?

Mike_23
20-05-2010, 22:24   |  #1  
Mike_23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
117 mesaj

Uzun zamandır Limewire kullanıcısıydım fakat, bilgisayarı aşırı kasması ve istediğim şarkıların yüksek kalitede olanlarını bulamamasından dolayı Ares'e geçiş yaptım. Ancak bu Ares'te de bir sorunla karşılaştım...

İndirdiğim dosyaların bulunduğu klasörü paylaşıma kapatamıyorum! Kontrol Paneli altında bulunan Filesharing bölümüne girdiğimde bu klasör sürekli paylaşıma açık gözüküyor. Üstündeki check işaretini kaldırıyorum sonra dönüp tekrar kontrol ettiğimde gene check işaretinin otomatik olarak konulduğunu görüyorum.

Acaba Ares'i paylaşıma nasıl kapatabilirim?

şafak89
22-05-2010, 02:36   |  #2  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

ilginç ben ares aldığım şarkıları başka klsöre atıyom o zmaan paylaşımdan kaldırıyor :)

Mike_23
24-05-2010, 12:40   |  #3  
Mike_23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
117 mesaj

Hayır, bende başka yere çektiğimde dosyayı (masaüstü vs.) paylaşımdan kaldırıyor haliyle ama indirdiği dosyaların saklandığı asıl klasör sürekli paylaşıma açık oluyor. Ben onun da kapalı gözükmesini istiyorum. Ayarlardan kapatıyorum fakat ona rağmen kendi kendini yine aktif ediyor. Yani arada çok dosya indirince ya da bilgisayarın başından kalkıp gidince paylaşım klasöründe unutmuş olduğum dosyalar hemen paylaşıma açık gözüküyor ve buda beni deli ediyor.