arkadaş tavisyesi

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
free_x_man
04-07-2005, 16:50   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

arkadaşlar merhaba malum yaz geldi artık günler sıkıcı.ben davetiyeli ya da serbest üyelikli bolca aktif üyeli profilv.b özellklere izin veren seviyeli insanların katıldığı bir siteye üye olmak istiyorum.çöpçatan sitesi değil sadece arkadaşlık sitesi geyik muhabbetinin bol olduğu bir site istiyorum.eğer davetiyeli ise varsa davetiye yollayın yoksa ben bulurum.sadece sitenin adı ve varsa bir davetiye istiyorum.tavsiyeleriniz için teşekkürler.rica ederim internette kız peşinde koşan avanakların olmadığı bir site olsun diyeceğim ama böyle insanlar her yerde var.bari böyle insanların az olduğu ya da barınamadığı bir site olsun.
benden size bir örnek www.oyunpiyat.com bir oyun sitesi ama sahiden çok güzel hatta mükemmel bir site.

tonic
04-07-2005, 17:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

www.forumtr.com ile www.shanex.com sitelerine bir gözat istersen. forumtrde 2000 gibi aktif üye var. shanexde de 200 gibi...

free_x_man
05-07-2005, 00:58   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
475 mesaj

TEŞEKKÜRLER TONİC.ikisi de çok güzel üye oldum ama ben biraz arkadaşlık ortamı olsun  sadece erkekler değil bayanların da katıldığı bir forum istiyorum.kız tavlamak için değil de herkesin kendine göre bir şeyler bulabileceği bir site olsun.çok teşekkürler.sadece arkadaşlık anlatabildim umarım.tekrar teşekkürler.

tonic
05-07-2005, 15:30   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

valla ben başka bilmiyom. zaten nereye gitsen erkek daha çok olur Gülümseme ama istersen birde mIRCe gir. tabi orada da erkek olupta kızım diyen çok oluyor :)