arkadaslar öncelikle iyi bayramlar.arkadasımın 800-900 tl bütçesi var.pc toplıcam dedi.bana sordu.ben de sizlere soruyorum.bu bütçeyle nasıl bir öneride bulunursunuz.ayrıca arkadas oyun oynıycak.ve 3 gb ram olsun istiyor.ayrıca işlemci intel istiyor.bu özelliklerde önerilerinizi bekliyorum.(sunu da söyliyim sadece kasa toplıycaz.)
arkadasa pc toplıycam
Anakart
MA790X-UD3P AM2+ 790X SB750 DDR2 1066MHZ ANAKART
İşlemci
PHENOM II X2 550 BLACK EDITION AM3 3.1GHZ 7MB CACHE 45NM İŞLEMCI
Ram Bellek
4 GB (2*2GB) XMS2 DDR2 800MHZ CL5 RAM
Ekran Kartı
PALİT GTS 250 DX 10
İntel Sistem pahalı olur, Bu sistemi alabilir..
o_uzhan arkadasım evet sadece kasa
adem kaya arkadasım bu arada güzel sistem söylemissin öncelikle teşekkürler ama konuda da belirttim intel işlemci istiyor arkadas.
ayrıca adem abi sakın yanlış anlama sana bişey dicem söylediğin 4 gb ram istanbl vatan bilgisayarda yok.biz istnbuldan alacaz pc yi.söylediin ram adana ve kayseride varmış .oradan alma imkanımız yok.kargo fln zaten pahalıya patlar.)
evet o ram stoklarda kalmamış.onun yerine Ocz de alınabilir.
OCZ 1006 MHZ 4 GB RAM BELLEK CL5 DUAL KİT<
sizin yaş 28 değilmiydi?<
söylediğiniz ram güzel.ayrıca ben size yaştan dolayı değil tecrübe ve bilgilerinizden dolayı abi dedim..
bir de şunu diyim intel sistem pahalı olur diyorsunuz ne kadar olur tahimnen?
international affairs tavsiyen için teşekkürler bunu alacağız galiba.
O sisteme daha iyi bir anakart alın.
O anakart oldukça eski ve mikro ATX yapıda, yonga seti de eski, günümüz için uyduruk diyebileceğimiz bir anakart. Madem yeni bir sistem alıyorsunuz, sistemi taşıyacak olan iskeleti de iyi alın derim şahsen. Aksi takdirde gidip hazır bilgisayar alın, daha avantajlı olur. Gerisi sizin bileceğiniz iş.